hits

sminke kurs

Slik får du Kylie glammen.

På søndagen deltok jeg på masterclass med Ariel Tejada som er mest kjent som Kylie Jenner sin hoved makeupartist. Og sminker Kylie nesten daglig. Men han gjør også sminke på flere kjente som Kim Kardashian og Shay Mitchell. Jeg prøver å oppdatere meg og kurse meg så ofte som jeg kan. Det gir meg så mye inspirasjon og det gjør meg til en bedre makeupartist. Du stopper aldri å lære som en makeupartist. Mye av grunnen til at jeg også startet å holde mine sminke kurs er fordi jeg ønsker å dele min kunnskap med de som selv ønsker å lære, bli bedre og også motivere folk til å gå etter drømmene sine. ( ps : jeg kommer snart igjen med et nytt sminke kurs så stay tuned :D ) 

På snap lovet jeg å dele litt fra kurset og hemmeligheten bak bl.a Kylie sin makeup.  

Kurset varte i 4 timer. Gjennom disse timene gjorde han to looks. En som er mer tilpasset hverdagen, også overgang til kveld. Mer rettet mot red carpet ( rød løper ), photo og tv. Noe som er perfekt for meg som selv jobber med mange som deltar på akkurat dette. Bilde over er signatur looken til Kylie - han var ikke redd for å dele alt bak verdens mest omtalte personer. Til hverdag og som regle til fest går han for mye av de samme lookene, kanskje endrer litt fargen på øyeskyggene eller leppene, om det ikke skal være et spesielt tema. En typisk fest glam kan han bruke opp mot 3-4 timer, ja jeg vet dere tenker det er lenge , men dette er også med forarbeid. Altså prepping av huden, som rens, masker og annet- noe som er utrolig viktig. Jeg selv gjør det på mine brude kunder eller kjendiser jeg jobber med. De skal jo se best mulig ut, og til photo/fest så bruker man som regel mye mer sminke. Noen ganger skal sminke holde seg like fin i mange timer. Karuna maskene er super populære blant hollywood kjendisene - det finnes ulike typer til ulike behov. Disse er også godt brukt av Kardashians. Direkte link finner du her.  . 

 

FØR SMINKEModellens hud var fin, men hun hadde litt ujevnheter og rødhet.

FØRSTE LOOKEN

 

Den første looken var en mer hverdags look , mye glød og varme bruntoner og gullshimmer på øyenene. Dette er ofte også en look han gjør på Kylie, som regel når dere ser henne mindre sminket. Ingen primer ( noe jeg er HELT enig med, og det vet de fleste som har deltatt på kursene mine ) Det beste er å bygge opp hunden med masse fuktighet, de fleste fuktighets kremer holder på fuktigheten opp til 12- 24 timer . Noe som gjør at sminken sitter og ser bedre ut. Så ALDRI skipp den delen før du legger sminke uansett hva. Kiehl´s ultra facial cream er helt perfekt. Passer alle hudtyper, spesielt fin til fet hud - Kylie selv  bruker denne kremen og har en fetere hudtype. Du finner den her

Eller er også bobbi brown Vitamin Enriched face base er godt alternativ . Den er olje fri og , inneholder bassiassmør som umiddelbart fukter. La kremen trekke inn så lenge som mulig, gjerne start på øyensminken først. Det gir et mye bedre resultat. Kjøpes her

2 foundation som er Ariel sine favoritter og som han også bruker på Kylie og KIM er :

HVERDAG / LITT MER NATURLIG bilde er lånt fra google.com

Den koster litt, men er absolutt verdt pengene. Jeg måtte kjøpe med meg en selv og er utrolig fornøyd. Den gir et lett dekk som samtidig jevner ut hudtonen helt. Den er fuktighetsgivende og beroligende på huden. Inneholder Miracle broth ( som er en næringsrik hav tare og andre naturlige ingredienser som skal hjelpe på hudens aldring, fuktig og beskytte )

Full cover / photo - fest :bilde er lånt fra google.com

RCMA - Gir full cover og photoshop effekt. Den er spesielt utviklet til tv og photo. Den finner du her

Concealer og correcting -

Nars - radiant creamy concealer. Brukes til å highlighte områder og bruk gjerne 1 til 2 toner lysere. Fargen ginger er mye brukt.

Når det kommer til correcting av mørke ringer og rødhet i ansiktet - noe som ikke blir gjort ofte fordi som regler dekker det nok med foundation og concealer. Jo mindre produkt jo bedre! Men om det fortsatt er ønskelig så anbefaler Ariel å bruke Dermacolor fra Kryolan. 

Setting pudder - for at sminken skal holde seg godt gjennom dagen så anbefales det å bruke et transparent pudder. Gjerne et pudder som ikke inneholder talkum. Det er fordi talkum er med på å tørke "ut" huden- som kan fremheve fine linjer og rynker. Det kan også reflektere i kamera- så du får hvite spots ( omvendt panda haha! ) sikkert mange som har opplevd det.

Laura Mercier - translucent som også er mine favoritter, finner du her .Påføres lett i hele ansiktet. Et annet altarnativ er YSL- loose powder i farge nr 2 som du kan finne her.

For å få den ultimate Kylie highlight effekten under øynene må du gå over med et kompakt pudder- gjerne et som er veldig smooth og smelter inn i huden. Charlotte tilbury airbrushed powder 2 - blir brukt på Kylie og Kim. Produktet finner du her

Sett sminken med Diamond Mist fra Natura Bisse - denne skal gi perfekt setting til sminken . Finner du her
Det ble 9 sider med notater fra dagen og en haug med nye produkt innkjøp ( som jeg kommer til å gjøre en review av på snappen min : Dajana_88 ) Jeg kommer også til å lage en tutorial på looken fra kurset, og dele litt mer med dere.