hits

november 2016

Get ready!

Tenk at julebordsesongen allerede har startet! Tiden bare flyr avgårde. Men det er noe med denne årstiden som gjør meg glad, ja det regner og er kaldt men det er noe med høst og vinter jeg liker godt. Sesongen for julesminke er godt i gang og i år også tilbyr jeg fest sminke helt frem til den 22 desember.Du kan booke time ved å sende meg en mail på Dajana.makeup@hotmail.com. NB! Jeg har få ledige timer igjen , så vær raskt ute.

Følg meg på instagram HER for mer inspirasjon til din julebords look. Du kan også følge meg på snapchat : dajana_88 

LOVE <3

Som makeupartist tenker en lenger enn hva en vanlig bruker av sminke gjør!

Om 3 dager er kurset mitt i Kristiansand . De siste månedene har gått i å planlegge sminke kurset. Ordne goodiebags og styre med lokaler,mat , kurs tema, timeplan og alt annet. Det er mye som ligger bak å sette opp et kurs, spesielt slik jeg ønsker å ha det. Det skal ikke bare være et kurs hvor man sitter å kjeder seg eller ikke lærer noe. Det skal være en opplevelse, tilpasset alle alder og etnisiteter. Bedrifter og sminke elskere. Noe nytt å spennende for hvert kurs og ikke minst lærerikt. Jeg ønsker at deltakere skal ville komme om og om igjen. Og hittil er dere flere som har deltatt på kursene mine. Denne gangen også folk helt fra DANMARK!

Kristiansandavisen kontaktet meg da de fikk høre jeg skulle komme. Noe som betyr enormt for meg :D . Jeg digger intervjuet , hun fikk frem så mye bra og viktige poeng som styrker makeupartist ykre! Jeg fikk mer forståelse for hva sminke er, og gjør samt hele spekteret av skjønnhet, ikke bare sminke.  Som makeupartist tenker en lenger enn hva en vanlig bruker av sminke gjør.  Den siste setningen er så rett. 

Nå er det å gjøre siste forberedelsene før vi reiser avgårde på fredag. Jeg gleder meg sååå sinnsykt mye. Idag fikk jeg hentet outfiten fra Tiger of sweden  og alt er snart i boks.

Fra fine Kristina Andersen. Besøk bloggen hennes her

Om du ikke har booket din plass på kurset kan du gjøre det ved å sende en mail til booking@dajanamakeupclasses.com. Få plasser igjen.