hits

oktober 2016

NYX Cosmetics i køben!

God morgen :D

Akkurat nå sitter jeg i København med NYX Cosmetics. Helt crazy! For en liten stund siden ble jeg og noen andre beauty influensers fra Norge invitert ned til Danmark for 2 dagers Halloween gøy.

Idag blir det gjennomgang av nye produkter og en masterclass i SFX med Elimax som vant nordics face award. Så gøy :D

Senere skal vi kle oss ut og ned på tivoli etterfulgt av Halloween fest. Dette blir så bra!! Og er så heldig å få dratt ned med go jenta mi Alexandra Joner.

Følg meg på snap så får du masse sneak peaks fra kvelden. Dajana_88

Kveldens antrekk blir zombie havfrue! Gjett om jeg gleder meg haha!

STOPP MOBBING!

For en liten stund siden ble jeg kjent med denne jenta! Celine. Første jeg møtte i døren var en super herlig jente. Litt redd og beskjeden. Jeg kjente ikke helt til hennes historien hennes, men visste litt at hun sluttet på Vgs og hadde opplevd noe vondt i mange år! Da vi startet og prate, åpnet hun seg og fortalte meg sin historie. Det stakk så dypt både sinne og sorg! 
Men det var så godt å prate med henne. Vi hadde faktisk så mye til felles. Hun elsker sminke, og det gjør jo jeg også. Hun har blitt mobbet i mange år pga utseende sitt, og det har jeg også! I mange mange år, og det var vonde år. Men ved å fortelle henne min historie , åpnet hun seg og lot oss meg og MAKESTYLE dele hennes historie i håp om å få en stopp på dette! 
Del gjerne videre og få en stopp på dette! 
Og jeg er så utrolig stolt av deg Celine <3 Du er så vakker på utsiden og innsiden.

Les hele historien her :
https://www.facebook.com/MakestyleNo/posts/1338849876128123:0 

 

 

Sneak peak

Nå er det litt over 1 uke til kurset i Kristiansand  og jeg gleder meg til å besøke denne byen igjen :D Rekker nok ikke dyreparken denne gange heller :( Dagen etter kurset er det rett hjem å jobbe på kjendisgallaen  . Men dette kurset blir litt annerledes enn de andre da det blir workshop i tillegg. Det vil gi deg muligheten til å sminke på deg selv eller en annen deltaker om det er ønskelig. Enten du er makeupartist, eller en sminkeglad person som ønsker å lære mer om teknikker og trender, så er dette kurset perfekt for deg. Jeg skal gå nøye gjennom store trender som contouring, baking og strobing. På dette kurset har vi også fokus på hudpleie og sminke for voksen hud. Selvfølgelig deler jeg også noen av mine favoritt triks og teknikker ( jeg lover deg - de gjør hverdagen enklere ! ) Dette blir et lærerikt og uforglemmelig kurs som jeg håper vil gi deg økt kunnskap og ikke minst en "aha"-opplevelse. Kurset går over en hel dag og inkluderer lunsj og snacks. Det blir konkurranser hvor du kan vinne flotte premier og vi avslutter det hele med en mingle stund. Du vil motta diplom og goodiebag hvor du får med deg masse fint. Makestyle er vår hovedsponsor til dette kurset og fyller goodiebagen bl.a med denne populære hårbørsten til en verdi av 549 kr :D

 

Beautyblender sponser også med alle disse 3 svampene! Hvor fantastisk er ikke det ? :D 

Favoritt merke mitt Urban Decay er selvfølgelig med . Å jaa du får begge disse i goodiebagen :D . Det noen ledige plasser igjen så om du ønkser å melde deg på kan du sende en mail til : booking@dajanamakeupclasses.com 

 

Du kan følge meg på instagram https://www.instagram.com/dajanamakeup/  for se mer av våre fantastiske sponsorer.