hits

juli 2017

Da er det klart :D

Hei og hopp.

Nytt kurs er igang. Litt kort varsel, men etter så mange forespørsel måtte jeg sette i gang et nytt kurs før høsten. Karrieren min går i en ny retning og masse spennende som skjer. Men det gjør også slik at det blir vansklig å holde større masterclass som tidligere. Derfor tenkte jeg at et mindre kurs nå var perfekt.

For meg info og påmelding kan du gå inn HER

 

Er det Kim Kardashian jeg sminker ?

Litt lenge siden nå her på bloggen :( merker jeg savner å skrive til dere. Men prosjektet jeg jobber med , som jeg her nevnt tidligere til dere tar alt av tiden min. Seriøst absolutt alt av tiden. Men jeg er glad , kjempe glad! Uansett om det har vært slitsomt og jeg går glipp av masse så vet jeg at til slutt så blir det så bra!

Igår jobbet jeg litt mer med prosjektet mitt - som jeg ja skal love dere å fortelle mer om snart <3 men en av lookene jeg gjorde på modellen var Kim Kardashian inspirert. Mange trodde det faktisk var henne så må si jeg gjorde en ganske bra jobb Hehe. Men det var jo ikke henne , ikke enda ihvertfall! Om det er lov å håpe. Ja hun er både elsket og hatet av mange , men du kommer ikke unna med av makeup og stilen hennes er helt on point. Hun har jo blitt 20 tallets ikon. Her er litt bilder fra gårsdagens shoot. Dere kan se mer på snappen min ( Dajana_88 )