hits

juni 2017

Røde lepper til sommer!

Dagen igår gikk i rydding , mailer, faktura og jobbing på mitt fortsatt så hemmelige prosjekt. Jeg startet også pakke på sminke rommet mitt siden idag skal det freshes opp. Nye møbler og hjemme kontoret mitt skal endelig på plass. Til nå har jeg sittet på kjøkkenet som har gått veldig bra siden det er supert stort. Men jeg kan ikke pimpe det opp med kreative ting og gjøre det mer "kontor" koselig, så jupp jeg gleder meg til å endelig kose meg ekstra mye når jeg jobber. Skal poste før og etter bilder her til dere :)

Senere på dagen kom Sophie til meg, vi skulle gjør litt nye sminke looker på henne. Nå som sommeren er her og sminken må byttes ut mot mer freshere og sommerlige looker. Idag ble den en super søt og sexy look med røde lepper. Fokus på mye glød og Highlight og lettere øye makeup. Røde lepper er noe som alltid funker. Ikke bare når det er sommer men generelt. Men det finnes jo utrolig mange ulike rød toner. Jeg personlig liker "lettere" og friskere rødtoner på sommeren. Ikke dype og veldig kalde rødfarger, det passer bedre mot høst og vinter . Jeg er heller ikke fan av matte lepper i sommer været , men om jeg skal bruke en matt leppestift så mener jeg det er kun greit når man bruker rødt.


Leppestiften jeg brukte er fra Limecrime i fargen Red velvet. Resten av produktene jeg har brukt kan dere finne på Instagram HER

Sammen med noen av verdens største youtubere og beauty influensere!

Da har jeg endelig fått landet litt. Etter jeg har kommet hjem fra L.A har det gått i ett. Fløy rett til Ålesund da jeg landet, også videre til Ulsteinvik hvor jeg og Sophie Elise hadde sminkekurs og meet and greet. Må bare si at jeg elsker sminke kursene våre. Vi får møtt og pratet med følgerne våre og også får jeg sett steder av Norge jeg aldri hadde sett om det ikke hadde vært for dere <3 Kommer til å dele litt fra kurset vi hadde.

Men når jeg var i L.A så var jeg så heldig at jeg fikk jobbe litt med NYX COSMETICS. Siste dagen vår dro vi til hovedkontoret dems. Hele opplevelsen var unreal! NYX har over 11 millioner følgere og alle de største youtuberne og influenserne har vært der , spilt inn sminkevideor og snappet for NYX. Noe jeg også fikk muligheten til, det sist nevnte! Vi fikk først en tour på hovedkontoret og møtt alle som jobber innenfor NYX. Deretter tok vi over snappen og viste våre favoritt produkter. Litt skummelt da de har flere 100 tusen følgere på snap, jeg selv har mange men ikke i nærheten haha! ( Dajana_88 heter jeg på snap ) Jeg fikk også testet det nye øyeskygge palettet som enda ikke har kommet ut. Må si det var veldig stas. Vi snakket også om samarbeid fremover, noe jeg gleder meg til å dele med dere :D  Etter at vi lekte oss litt med nye produkter tok vi bilder, ikke vanlig bilder men polaroid bilder som fikk henge på deres fame of wall om jeg skal kalle det slik. Det var ihvertfall en stor ære for meg, alle de største beauty folka henger der :D Vi fikk også med oss masse godsaker. Både favoritter og nyheter. Videre dro vi ut på lunsj med hele teamet. Litt mye vin rett før avreise , men det gjorde ingen ting. Flyskrekken ble ihvertfall borte haha! Jeg er så utrolig takknemelig for alle mulighetene jeg får og også at noen tror på meg og mine drømmer. Ikke nok med at dette er jobben min! Jeg lever drømmen min hverdag noe som er den største gaven i livet!

I <3 U NYX 

Jeg fikk med meg fineste Alexandra Joner, som jeg også reiste med.Ps : Det kommer vlogg fra hele turen , så dere får sett enda mer fra hva vi gjorde hos NYX . Du kan finne meg på youtube HER
 

Dine and wine with the Kardashian's

Dagene går alt for fort her nede i L.A . Skulle ønske jeg hadde mer tid. Jeg har det så fint her,  og jeg håper dere mine kjære lesere også har det bra og nyter livet.Nå er jeg på vei ned for å møte Beautyblender pro teamet. Vi skulle egentlig filme idag , men det ble litt endringer på planen. Men uansett så blir det gøy.

Her om dagen var vi i Malibu. Vi måtte ta turen på den verdens kjente restauranten Nobu. Siden både jeg og Alexandra elsker mat - ikke bare elsker, men seriøst ELSKER. Så ble det nesten en 12 retters der. Det er ikke akkurat billig der heller , men verdt hver eneste krone. Hele stedet var fantastisk. Rett ved stranden og ute men med varme lamper og en helt fantastisk stemming. Man kunne høre bølgene mens man satt å spiste. Vi koste oss så sykt mye. Altså jeg har ikke ledd så mye på så lenge. VI ble til og med venner med servitøren vår. Om dere følger meg på Snapchat ( dajana_88 ) fikk dere med nesten alle rettene og stedet. Jeg ble dessverre så oppslukt av stemningen og maten at jeg ikke fikk tatt så mange pro bilder. Men det kommer litt på L.A vloggen min som kommer på youtube ( dajanamakeup)

Om du har hørt om stedet før , så er det ikke rart i. Kim K og hele familien spiser der veldig ofte og det har vært med flere ganger i serien. Når vi kom var det masse paparazzi utenfor. Hvem som var der den dagen vet vi ikke. Men det er et veldig hotspot sted. Så om du ønsker å møte på Kim eller andre kjente er det stedet du absoulut må dra på. Litt vanskelig å få bord , men hvis du booker i god tid eller kjenner noen så får du nok et bord. Nå er det ikke så mange dager igjen av L.A turen vår, de neste dagene står fullt opp med møter og andre spennende ting. 

Har du vært i L.A før ? Let me know <3 

Instagram VS real life

Enda en fantastisk kveld. Altså jeg blir nesten redd av å være her. Jeg har alltid likt L.A godt , men nå er det noe annerledes. Følelsen av å være her , menneske og energien. Følelsen av å passe så godt inn og kunne være seg selv. Mulighetene står rett foran meg på mye av det jeg ønsker og drømmen om. Det gjør meg "redd" fordi jeg ønsker faktisk å flytte hit. Ikke nå , men kanskje engang i fremtiden. Grunnen til at jeg sier det "skremmer" meg er fordi det er et ganske stort valg , men også fordi når jeg føler noe er riktig og mange følelsen sier JA - da har jeg alltid fulgt det. Jeg har også en liten familie som jeg bryr meg uendelig mye om og også en kjæreste. Men vi får se hva fremtiden bringer.

Igår var vi å spiste på Catch LA - maten var helt fantastisk og hele stedet. Igår var det ingen diett for å si det så haha. Som om du skal til L.A anbefaler jeg virkelig å spise her. Men du må booke bord god tid i forkant siden det er et veldig populært sted. Rett ved siden av oss satt Jamie Fox å spiste.

Følger dere meg på snap : Dajana_88 kan dere se mer fra gårsdagen.

Idag skal vi til Santa Monica og kose oss i solen. Bade og ta noen drinker. På kvelden skal vi til Malibu , og jeg kan si jeg gleder meg ganske mye. Vi skal på en ganske kjent restaurant :D

Her er litt bilder fra igår. Altså dere skulle ha trodd jeg elsket å ta bilder. Jeg må alltid tulle litt . Så egentlig ser jeg slik ut , men på Instagram ( Dajanamakeup ) men i virkeligheten blir det litt andre saker haha.

Traning with Bruce Lee- almost!

Hei fininger.

Jeg trodde jet laget mitt skulle være over siden jeg følte meg så fresh første dagen her. Men haha der tok jeg feil. Igår prøvde vi å ta en liten tur ut , men det skjedde ikke for min del. En halv time etter at vi var ute måtte jeg bare dra hjem. Altså jeg sovnet stående nesten. Tror også det var mye pga kickboksing timen vi tok her. Fine Mia Valentina som er en ganske kjent danser , er jo Alexandra sin gode venninne. Så hun hooket oss opp på timen. Det var helt insane. Tror ikke jeg har svettet så mye som jeg gjorde igår. Timen var sinnsykt bra. Så jeg tror jeg kommer til å fortsette med litt kickboksing hjemme. Han fyren som trente oss har 8 ganger vært verdens mester i kickboksing og han har også trent Bruce Lee. Så da kan dere tenke dere hvor tøft det var.

Men ellers var dagen kjempe fin. Vi spiste lunsj i Melrose og shoppet litt. Idag skal vi bare henge ved polet og kose oss. På kvelden har vi fått bord på Cath som skal være en av L.A hotteste stedet akkurat nå. Gleder meg masse!!!! Men noe jeg gleder meg til mer neste uke er resten av avtalene mine. Under oppholdet her ble jeg også kontaktet av et veldig kjente merke og en kjent makeupartist. Så det ble veldig spennende og se hva jeg skal få til med dem :D

God morgen Los Angeles! Og omg hva jeg faktisk skal her nede.

God morgen eller god dag er det vel i Norge.

I skrivende stund sitter jeg i uber i L.A på vei til et kjempe spennende møte :D . Vi landet igår kveld og jeg sov egentlig ikke sånn kjempe mye akkurat. Men formen er overraskende bra. Jeg er så gira på livet og alt egentlig. Jeg elsker L.A!! Hele turen startet fantastisk , vi ble møtt på Gardemoen av beautyfortravel som stod klart med masse fine gaver til oss! Ikke nok med at vi fikk et gavekort å shoppe for men vi fikk masse andre produkter å ha på flytet og reisen. Så vi pampret oss i høyden med masker og vin haha! Alexandra Joner som jeg reiste med altså. Vi fløy første klasse noe som var sinnsykt digg med en så lang reisevei. 10 timer i luften og flyskrekk er grusomt , men heldigvis gikk hele reisen super bra.

Planen for L.A er egentlig fortsatt litt sånn uvirkelig. Jeg skal på så mye her som jeg aldri hadde trodd jeg faktisk skulle få muligheten til. Men her er jeg da. Gleder meg så mye å dele mer med dere fra dagene mine her nede. Man må aldri glemme at alt faktisk er mulig. Mange tror man må bo i USA for å få de mulighetene jeg og andre får , men det er faktisk ikke slik. Jobber du hardt nok , har tålmodighet og stoler på drømmene dine kan du få til akkurat det du ønsker. Jeg kan faktisk nevne at det jeg skal idag er sammen med Urban Decay :) Og en annen ting Vlogg fra hele turen kommer :D så gled dere. Du finner meg på YouTube : Dajana makeup

Ikveld har vi booket bord på Pump - kjent fra serien Real houswives of Beverly Hills. Det blir middag og drinker. Gleder meg!! :D

Dere kan finne meg på snap : Dajana_88

Vi snakkes litt senere igjen <3