hits

april 2017

God mandag!! :D

Altså før jeg våknet visste jeg det snødde. Hele snappen var full av snø bilder og videoer. Trodde først alle hadde tatt seg en tur på fjellet, men neida det var kun været som var ustabilt. Egentlig ikke noe nytt her i Norge, men dette stopper ikke humøret uansett!! :D idag skal jeg filme noe gøy , til en konkurranse faktisk. Det er sjelden jeg er med på slit, men denne måtte jeg bli med på :D

Igår jobbet jeg litt som vanlig , søndagen er egentlig den største arbeidsdagen mye som skal gjøres klart til en ny uke.

Fikk møtt fineste Isabell Hamre som er en kommende norsk YouTube stjerne. Du kan finne YT hennes her.

Etter lørdagens snapp av Kylie looken min , fikk jeg så enormt mange tilbake meldinger. Til og med en super søt jente som ringte meg og etterspurte en full tutorial. Også klart gjør jeg dette for dere <3

Håper å ha videon klar i løpet av uken.

Det er mye som skjer denne uken , bl.a 2 brude kunder også reiser jeg til København. Men det blir gøy , akkurat slik jeg vil ha det :D

Live glam - Kylie Jenner makeup look

God lørdag alle sammen!

De siste dagene har jeg begravd med i arbeid. Holder fortsatt med på det "hemmelige" prosjektet mitt , som jeg snart kan dele med dere :) men det er tungt , mye jobb og noe helt nytt for meg.
Men ikveld har vi date kveld , så i den anledning tenkte jeg å gjøre en snap tutorial ( dajana_88 heter jeg på snap ) - ikke en helt vanlig makeup men en av Kylie Jenner's sine signatur looker og produktene hun selv bruker. For et par uker siden deltok jeg på kurs med Kylies faste makeupartist og der lærte vi alle triksene med mer. Innlegget finner dere her.
Gleder meg til å dele litt mer med dere! Vi sees på snap

Dette er viktig å huske på i påsken!

Nå er det sikkert mange som allerede har reist vekk i påsken. Enten om det er på hytta eller til syden. Så er en ting viktig å huske. Solfaktor! Helst 50 SPF , mange ihvertfall for de som er på hytta på fjellet glemmer hvor viktig solkrem er. Man er kanskje som regler mer aktiv. Ski utstyret er med og man kan kose seg ute i mange timer. Du tenker sikkert fordi det er snø og kaldt at solen ikke har noen skader. Uansett om du kjenner varmen og nyter den på toppen av fjellet og ikke tenker på at den kan gjøre skade fordi det er snø eller kaldt skal du vite at solen denne årstiden og spesielt på fjellet er ekstra farlig. Huden har ikke tilvendt seg solen enda etter vinteren ( spesielt om du ikke har vært i varmere strøk ) Man blir fortere utsatt med en blekere vinterhud. Hvis det er overskyet med drivende skyer ( at skyene flytter på seg ) trenger du fortsatt beskyttelse fordi strålene reflektere enda mer. Vinden kan man også bli lurt av siden den er veldig varierende på spesielt på fjellet. Man føler seg nedkjølt og ser ikke solen , men du skal vite at UV strålene ikke blir påvirket av vind. Vinden kan også lure folk til å tro at solstrålene ikke er der. På fjellet vil nivået på UVA være mellom 3-4


(bilde er tatt fra google.com )

Her ser dere en tabell over nivåer og hva man skal tenke på. Så om du befinner deg i syden holder ikke kun solkrem, men også ta pauser fra sola.Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme solkremen min, den er spesielt til ansiktet og er fra glo-minerals. Men denne er bedre enn ingen. Smør deg 30 min ca før du skal ut , fordi det tar litt tid før kremen blir aktiv på huden. 


Kvikklunsj er en must på tur! Nå skal jeg slappe av resten av dagen med familien. Hva gjør dere i påsken ?

The look

Denne looken er signatur looken min - altså en look jeg alltid går for om jeg enten har dårlig tid eller ikke føler meg så kreativ.

Brunt , gyldne toner og gull er noe som passer alle og denne looken kan du gå for om du enten skal gifte deg , på fest eller bare vil se litt ekstra fin ut en dag.

Men jeg skal selvfølgelig ikke glemme å kåre vinner av Snapchat konkurransen ( Dajana_88 ) bilde av vinner finner du nederst. Jeg kommer også til å ha flere Giveaways snart :D

Produkter som er brukt på looken

Øyene @anastasiabeverlyhills - single eyeshadows i fargene - blaze , china rose , chocolate og peach sorbet

Eyeliner @toofaced sketch marker i svart

Vippe @hudabeauty i stil Samantha

Bryn @anastasiabeverlyhills brow wiz medium brown

Ansikt

Foundation @tomford waterproof nr 6 sable

Concealer @tartecosmetics shape tape fair , denne bruker jeg til å highlighte områder som under øyne , kinnben , hake , panne og nesen.

Setting powder @lauramercier translucent - slik at sminken min sitte gjennom hele dagen og det er også viktig å sette fast alt du bruker av flytende produkter slik at det ikke beveger seg , blir flekkete og ujevnt utover dagen. Pudderet bruke også får å matte ned områder spesielt t-sonen.

Contour @bobbibrown Chestnut . Denne bruker jeg til å skape en sterkere contour i ansiktet. Påfører under kinnbenet for å fremheve , kjeve parti for å skape en illusjonen av smalere kjeve. Kan også påføres i panne om du ønsker å skape en mer symmetri i ansiktet , spesielt dersom du har et større panne parti.

Bronzer @maccosmetics matte bronz . Varme opp ansiktet og få en solkysset effekt

Highlight @diormakeup nude air luminzer 001- på høydepunkt av kinnben, nese tipp og kan også brukes i øyekrok , brynsben og amorbue.

Blush @diormakeup peach skaper varme og friskhet til ansiktet

Lepper @maccosmetics lip liner double time . For å forme leppene

Lipgloss @diormakeup 339 - jeg personlig er glad i gloss til hverdags sminke eller når jeg har mer fokus eller mørkere øyenskygger.

Sunniva : Tusen takk for fine ord , det betyr utrolig mye for meg at jeg kan motivere og inspirere andre. Ønsker deg masse lykke til på kurset og håper også at produktene kommer til godt nytte :D

Ellers ønsker jeg alle fortsatt en god påske <3

Silikon

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til hytta! Påske ferieeeee :D Det er mange år siden jeg faktisk har tatt meg en ordentlig påske ferie. Men jeg må uansett jobbe litt på mitt "hemmelige" prosjekt. Jeg gleder meg til å dele med dere hva dette er :D

Men nå har jeg endelig testet ut det nyeste innen makeup tools. Silicone blender , nå har jeg kun testet ut en av de som er på markede og kan ikke si at jeg er imponert. Forventet egentlig ikke så mye heller , men det er nok ikke noe som kommer til å bli brukt mye av meg. Jeg prøvde den både med en lett foundation og en med mere dekk. Kan si at det var mye bedre å bruke den med en lettere foundation og lite produkt om gangen. Føler foundation ikke la seg like bra på huden som ved bruk av en Beautyblender . Det ble mye mer dekk når du påførte den på huden ja, men føler foundation bare la seg der og man måtte gå over enten med en Beautyblender eller fingeren for å presse det ordentlig inn i huden.

Dere kan også se video på instagramen min : Dajanamakeup

Slik får du Kylie glammen.

På søndagen deltok jeg på masterclass med Ariel Tejada som er mest kjent som Kylie Jenner sin hoved makeupartist. Og sminker Kylie nesten daglig. Men han gjør også sminke på flere kjente som Kim Kardashian og Shay Mitchell. Jeg prøver å oppdatere meg og kurse meg så ofte som jeg kan. Det gir meg så mye inspirasjon og det gjør meg til en bedre makeupartist. Du stopper aldri å lære som en makeupartist. Mye av grunnen til at jeg også startet å holde mine sminke kurs er fordi jeg ønsker å dele min kunnskap med de som selv ønsker å lære, bli bedre og også motivere folk til å gå etter drømmene sine. ( ps : jeg kommer snart igjen med et nytt sminke kurs så stay tuned :D ) 

På snap lovet jeg å dele litt fra kurset og hemmeligheten bak bl.a Kylie sin makeup.  

Kurset varte i 4 timer. Gjennom disse timene gjorde han to looks. En som er mer tilpasset hverdagen, også overgang til kveld. Mer rettet mot red carpet ( rød løper ), photo og tv. Noe som er perfekt for meg som selv jobber med mange som deltar på akkurat dette. Bilde over er signatur looken til Kylie - han var ikke redd for å dele alt bak verdens mest omtalte personer. Til hverdag og som regle til fest går han for mye av de samme lookene, kanskje endrer litt fargen på øyeskyggene eller leppene, om det ikke skal være et spesielt tema. En typisk fest glam kan han bruke opp mot 3-4 timer, ja jeg vet dere tenker det er lenge , men dette er også med forarbeid. Altså prepping av huden, som rens, masker og annet- noe som er utrolig viktig. Jeg selv gjør det på mine brude kunder eller kjendiser jeg jobber med. De skal jo se best mulig ut, og til photo/fest så bruker man som regel mye mer sminke. Noen ganger skal sminke holde seg like fin i mange timer. Karuna maskene er super populære blant hollywood kjendisene - det finnes ulike typer til ulike behov. Disse er også godt brukt av Kardashians. Direkte link finner du her.  . 

 

FØR SMINKEModellens hud var fin, men hun hadde litt ujevnheter og rødhet.

FØRSTE LOOKEN

 

Den første looken var en mer hverdags look , mye glød og varme bruntoner og gullshimmer på øyenene. Dette er ofte også en look han gjør på Kylie, som regel når dere ser henne mindre sminket. Ingen primer ( noe jeg er HELT enig med, og det vet de fleste som har deltatt på kursene mine ) Det beste er å bygge opp hunden med masse fuktighet, de fleste fuktighets kremer holder på fuktigheten opp til 12- 24 timer . Noe som gjør at sminken sitter og ser bedre ut. Så ALDRI skipp den delen før du legger sminke uansett hva. Kiehl´s ultra facial cream er helt perfekt. Passer alle hudtyper, spesielt fin til fet hud - Kylie selv  bruker denne kremen og har en fetere hudtype. Du finner den her

Eller er også bobbi brown Vitamin Enriched face base er godt alternativ . Den er olje fri og , inneholder bassiassmør som umiddelbart fukter. La kremen trekke inn så lenge som mulig, gjerne start på øyensminken først. Det gir et mye bedre resultat. Kjøpes her

2 foundation som er Ariel sine favoritter og som han også bruker på Kylie og KIM er :

HVERDAG / LITT MER NATURLIG bilde er lånt fra google.com

Den koster litt, men er absolutt verdt pengene. Jeg måtte kjøpe med meg en selv og er utrolig fornøyd. Den gir et lett dekk som samtidig jevner ut hudtonen helt. Den er fuktighetsgivende og beroligende på huden. Inneholder Miracle broth ( som er en næringsrik hav tare og andre naturlige ingredienser som skal hjelpe på hudens aldring, fuktig og beskytte )

Full cover / photo - fest :bilde er lånt fra google.com

RCMA - Gir full cover og photoshop effekt. Den er spesielt utviklet til tv og photo. Den finner du her

Concealer og correcting -

Nars - radiant creamy concealer. Brukes til å highlighte områder og bruk gjerne 1 til 2 toner lysere. Fargen ginger er mye brukt.

Når det kommer til correcting av mørke ringer og rødhet i ansiktet - noe som ikke blir gjort ofte fordi som regler dekker det nok med foundation og concealer. Jo mindre produkt jo bedre! Men om det fortsatt er ønskelig så anbefaler Ariel å bruke Dermacolor fra Kryolan. 

Setting pudder - for at sminken skal holde seg godt gjennom dagen så anbefales det å bruke et transparent pudder. Gjerne et pudder som ikke inneholder talkum. Det er fordi talkum er med på å tørke "ut" huden- som kan fremheve fine linjer og rynker. Det kan også reflektere i kamera- så du får hvite spots ( omvendt panda haha! ) sikkert mange som har opplevd det.

Laura Mercier - translucent som også er mine favoritter, finner du her .Påføres lett i hele ansiktet. Et annet altarnativ er YSL- loose powder i farge nr 2 som du kan finne her.

For å få den ultimate Kylie highlight effekten under øynene må du gå over med et kompakt pudder- gjerne et som er veldig smooth og smelter inn i huden. Charlotte tilbury airbrushed powder 2 - blir brukt på Kylie og Kim. Produktet finner du her

Sett sminken med Diamond Mist fra Natura Bisse - denne skal gi perfekt setting til sminken . Finner du her
Det ble 9 sider med notater fra dagen og en haug med nye produkt innkjøp ( som jeg kommer til å gjøre en review av på snappen min : Dajana_88 ) Jeg kommer også til å lage en tutorial på looken fra kurset, og dele litt mer med dere.

  

Imorgen møter jeg Kylie Jenner's makeupartist!

Da kan jeg endelig fortelle dere hva jeg skal :D Først kan jeg starte med å si hvor jeg er, nå befinner jeg meg altså i England. Imorgen skal jeg møte og lære fra makeupartisten til Kylie Jenner. Det er han som står bak alle lookene hennes ( nesten alle da! ) hun selv har sagt med hånda på hjerte at han er den flinkeste. Han har til og med vært med å velge ut noen av produktene hennes - Kylie Cosmetics . Sakte men sikkert har han også begynt å legge en del av makeup til Kim Kardashian .Han har jobbet tett med Lilly Ghallaci og mange andre kjente i Hollywood. Det blir et intimt sminke kurs hvor han har lovet å lære vekk alle Kardashian triksene og signatur looken til Kylie , men også flere sminke triks fra Hollywood! Som makeupartist og beauty influenser er det viktig for meg å hele tiden oppdatere meg i bransjen og selvfølgelig lære av de beste. Jeg liker spesielt godt sminke lookene til Kylie og Kim , uansett om det er mye sminke ser det fortsatt naturlig ut og får frem det beste i dem. Mange av lookene kan brukes til hverdag , fest , bryllup og ikke minst til rød løper eller andre happenings.

Kommer til å snappe litt fra kurset imorgen , og dele noen triks med dere (snap : Dajana_88 ) og selvfølgelig gjøre unboxing av goodiebagen.

Jeg har også vært så heldig å deltatt på en del kurs tidligere :

Mario Dedavanovic - Kim Kardashian som model ( jupp jeg har møtt henne :D )

Samer Khouzami

Hudabeauty og fler ( kan lage et senere innlegg om dette )

Hva er din favoritt look ?

Bildene er tatt fra Ariel Tejda sin Instagram!

Buksene!

Tidligere idag snappet jeg et par bukser og de ble visst super populære , og det skjønner jeg godt :D De er jo så kule! Siden det var så mange som lurte på hvor jeg hadde kjøpt de og hvordan de var på så lager jeg et innlegg til dere :) Verken buksen eller innlegget er sponset- dette er skrevet til dere <3

 

Til vanlig bruker jeg str 38/40 i bukser. Så str L passer perfekt til meg , buksen er også stretchy så hvis du bruker str 42 kommer den nok til å passe.

Den sitter utrolig godt på og føles veldig behagelig. Jeg var litt redd at lårene mine ikke skulle presse seg gjennom hullene, men det gikk kjempe fint. Du kan regulere på trådene slik at det passer akkurat deg. Den sitter fint over rompen og buksen går litt over navelen så du kan fint bruke en kortere topp til. Jeg bestilte buksen på nett. Det tok faktisk litt tid før den kom , nøyaktig 3 uker ( litt kjipt ) men jeg betalte ingen frakt. Nå er buksene på salg og koster ca 300 kr :D . Direkte link til siden finner du her

Slik sminker du deg til flyreiser!

Nå er jeg i luften og på vei til noe veldig spennende. Som jeg i løpet av helgen kommer til å oppdatere dere på. Reise gir meg så enorm glede, inspirasjon og masse energi. De siste årene har reisene blitt i jobb sammenheng og ikke så mye ferie. Men det er det som må til om man ønsker å leve drømmen. Mange av reisene har vært på 1 dag eller 2, disse dagene går alt i ett som regel. Rett inn på et møte eller eventet man er invitert på. Regner med at alle har opplevd eller opplever at sminken ser helt grusom ut etter flyturen og at huden tørker inn og det sprekker opp. Det har jeg ihvertfall , det er fordi  luften i flyet er mye tørrere. Jeg som har en tørr/ sensitiv hudtype reagerer fortere på tørre omstendigheter. 

Før når jeg la full face glam - altså foundation, concealer ,setting pudder og hele pakken så ble sminken stygg , sprakk opp under øynene og så tørr ut. Det er fordi foundation som regler inneholder (de fleste) pudder- eller talkum .Dette vil gjøre slik at foundation dekker bedre, sitter bedre og matter ned ( om det er den foundation du til daglig ville ha valgt ) - det gjør slik at huden min blir tørrere i luften. De fleste vil se litt freshe ut når man flyr, eller hva ?  

Mine beste tips til reise sminke er :Base - 

Fukt generelt før en makeup er viktig. Elizabeth Arden Miracle Oil har blitt en av mine favoritter og everyday must! Den tilfører fukt som varer 8-12 timer. Og den holder hva den lover. Jeg bruker den hver kveld og våkner på morningen med samme glød og fukt. Den kan brukes alene på kvelden, eller før dagkremen. Så når jeg reiser har denne blitt en selvfølge, som nevnt tilfører den fukt og holder på den i flere timer. Du finner den herConcealer -

Sisley eye concealer. Den koster litt , men er absolutt verdt pengene! Det er den eneste concealer jeg føler passer alle  alder ,hudtyper og ikke tørker under øynene. Den er perfekt for flyreiser fordi den er med på å redusere hevelse og tretthet. Den inneholder ekstrakter fra rødvin ,ginko biloba og arnica som også vil gi en strammende effekt og jevne ut fine linjer. Siden det er en lett farget concealer kan den brukes uten annen sminke . Den vil lysne opp og dempe mørker ringer slik at du ser mer opplagt ut. Jeg kjøper min på Gimle Parfymeri , men du kan også finne den her Dekk - Chanel CC

Jeg har egentlig aldri vært fan av BB cream eller CC cream. Men når jeg fikk prøve denne herligheten fra Chanel forandret jeg mening. Hyaluronsyre gir optimal fuktighet hele dagen ved å holde fukten i huden. Chanel cc inneholder en stor mengde av det,SPF 50 som beskytter mot UVA-UVB stråler. Inneholder også anti- forurensende bestanddeler som hjelper med å bidra til å fjerne urenheter og beskytte hudens naturlige barrierer for å bekjempe frie radikaler som kan føre til tidligere aldring. Den gir et perfekt dekk, og jevner ut huden. Porene blir synlig redusert. Så denne er perfekt når du er ute å reiser pga fuktigheten den tilfører. Jeg kjøpte min på Douglas i Bogstadveien.

 

Setting- Glo-Minerals 

Matte litt ned og sette fast flytende produkter ( som er utrolig viktig for at sminken skal holde seg og ikke flyte rundt ). Grunnen til at jeg liker å bruke dette pudderet er fordi det er mineral - siden pudderet inneholder mineraler og antioksidanter vil det ikke fremheve rynker eller bli tørt. Pudderet "smelter" også inn med hudens ansiktsvarmen.  Jeg bruker fargen Honey light. Du finner pudderet her 

 Mer fukt - Tatcha Luminous dewy skin mist.

Den kan brukes før sminke, på bar hud og også på sminken for å friske den opp. Perfekt å ha med i flyet å spraye jevnlig spesielt om du har en lengre fly tur. Jeg liker den spesielt godt fordi den inneholder masse vitaminer, er beroligende på huden og tilfører mer fuktighet en vanlig face mist som fks MAC. Jeg bestilte min her

Det er også anbefalt å drikke masse vann dagen før og selve dagen du reiser. Håper noen av disse tipsene gjør fly sminken din "lettere".

Nå skal jeg bare slappe av på hotellet og ta en tidlig kveld. Se på litt netflix og sove ut. Imorgen skal jeg ta en tur innom Sephora seff!! Ellers gleder jeg meg til å dele med dere hva jeg gjør her nede og hvor jeg er. 

Hadebra Norge!

Da sitter jeg på Gardemoen å venter på flyet mitt! Påskeferie!!!! Neida ikke for min del. Dette er jobb sammenheng og noe jeg gleder meg masse til! Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere i løpet av helgen hvor jeg er og hva skal skal :D noe som faktisk er ganske stort og spennende. Fant meg en krok på fiskeriet som endelig har åpnet , spiser litt og tar meg et glass vin! Jeg er i så ekstase og takknemlig for alle mulighetene jeg har og får i livet at flyskrekken har blitt borte :p

Til dere som ønsker å følge raskere med på hva jeg gjør kan dere følge meg på snap : Dajana_88

<3

She's the baddest!

Først må jeg si gratulerer til meg selv! Haha

Nå har jeg blitt en del av side2 og har min egen skjønnhets del her. Med dette kommer bloggen min til å bli mer seriøs fremover og jeg kommer også til å poste oftere. Noe som egentlig blir ganske deilig uansett min hektiske hverdag. Min jobb og mitt mål er jo å dele mest mulig med dere innenfor skjønnhet.

Mange av dere stiller meg mange spørsmål. Hva jeg egentlig jobber med , hvordan hverdagen min ser ut , og ikke minst hvordan å nå sine drømmer og mål. Jeg elsker å motivere og inspirere andre så til dere som følger meg på snap ( dajana_88 ) vet jeg har lovet et innlegg eller video hvor jeg besvarer alle spørsmålene deres. Nå har jeg muligheten til det! Om et par dager kommer jeg til "åpne" opp for en spørre runde. Så stay tuned!

Idag jobbet jeg med min favoritt person! She is the baddest - Sophie Elise.

Sminket henne klar til et foredrag hun skulle holde. Det jeg digger mest med henne er at hun er åpen for alt innenfor sminke. Men idag kjørte vi på med en Soft peachy glam med rosa shimmer på øynene og full contour med nude lepper. Om dere ikke har fått det med dere så starter jeg og Sophie sminke "turne" rundt i Norge. Vi har allerede blitt booket til i flere byer. Men kommer tilbake til dette. Nå skal jeg pakke og slappe av. Imorgen reiser jeg igjen.