hits

februar 2017

Peel off!

Peel off maskene har blitt svært populære, og det er ikke rart. 20 minutter senere har alt av hudormer og urenheter bitt fjernet. Decrusto er en av mine favoritter. Masken minimere porer, redusere hudens overflødige fettproduksjon , tilføre fukt og også minimere hudormer fremover.Masken er allergi og dermatologisk testet, parabenfri og basert på naturlige ingredienser. Denne masken er også den første i verden som innholder patentert wellmune beta glukaner og har en sammensetning av næringstoffer som er unik.

Hva "Wellmune beta glukaner" er  Daglig påføring av betaglukaner resulterer i en betydelig forbedring av hudens regenerasjon, produksjon av kollagen og styrking av hudens immunforsvar. Dessuten optimaliseres hudens elastisitet på lang sikt. Dette gjør den patenterte 1,3 / 1,6 betaglukan komponenten til den ideelle kosmetiske ingrediens både for sensitiv og normal hud. ( informasjon tatt fra decrusto ) 

Masken innholder også :

Kaolin- leire absorberer overflødig talg og reduserer og renser tette porer.

Trollhassel har mykgjørende egenskaper som roer ned irritert hud, reduserer porer og renser i dypden.

 

Slik gjør du :

Rens ansiktet først. Påfør masken i 3 deler i ansiktet med fokus på t-sone. La virke 20-30 minutter.

 
 Peel så av masken. Gjerne dra den oppover for å dra hudormene best ut.Avslutt med Decrusto sin Liposome facial cream

Decrusto Liposome Facial Cream er en revolusjon i den kosmetiske verden. Den er en  næringsrik ansiktskrem med Liposome (MPCTM-Milk Peptide Complex) som gjør slik at de aktive ingrediensene føres raskere ned i hudens dypere lag.

Passer for alle hudtyper 

Fri for parabener, fargestoffer, mineralske oljer og silikon.

Ikke testet på dyr

Kan brukes under øynene

Masken kan dere kjøpe direkte her  .Kremen finner du her

Du kan også se full videon med fineste Linni Meister lenger ned.

 

 

  

Følg med

Nå var det lenge siden. Men jeg har ikke glemt dere som følger med her hverdag <3 Tiden flyr og det er masse spennende som skjer. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere dere mer. Men idag tenkte jeg å dele noe spennende med dere. Som mange vet har jeg et samarbeid med Makestyle. Nå har de endelig fått snapchat. Hver uke skal jeg ta over snappen og dele mine favoritter, tips og også ha mini tutorials der. Det vil også bli rabatt koder til alle våre snapfans <3 Add: MAKESTYLE ,så kan jeg love du kommer til å lære og få med deg masse spennende og ikke minst nye produkter og også stille spørsmål til meg. Om dere ønsker å følge meg og min hverdag kan dere adde meg på snap : Dajana_88

 

Min favoritt fortiden er Glominerals pressed base , i en så hektisk hverdag har jeg ikke alltid tid til å glamme meg helt opp. 2 minutter så er jeg klar med dette pudderet. Glo pressed base er en mineralfoundation i fast form og gir et lett til full dekk om du påfører flere lag. Når det har smeltet inn ser det helt naturlig ut, noe jeg også har begynt å digge fortiden. No makeup makeup effect ( btw som er vår/sommer sminke trendene i år ). Ikke nok med det så er den sunn for huden, pudderet innholder A,C,E,K vitaminer og grønn te ekstrakt. Dette pudderet er også en av de få som ikke fremhever linjer og rynker.  Nå er det også 25% på alt fra glominerals. Trykk direkte her. PS : tagg meg gjerne på instagram når dere har gjort en sminke look! Elsker å følge med :D  IG : Dajanamakeup