hits

Jeg spiste lunsjen min på do i friminuttene og tårene trillet!

02.10.2017 - 11:32 18 kommentarer

Først vil jeg starte med å si at dette innlegget ikke er skrevet for å få sympati, men for å inspirere, og at alt er mulig! Mange av mine følgere kjenner meg ikke så godt som jeg noen ganger skulle ønkse. Mange tror at jeg ikke har gått igjennom noe og at jeg lever drømmelivet, kanskje fordi det ikke syntes på de perfekte retusjerte instagram bildene mine, eller at jeg på snapp alltid er i så godt humør? Jeg får ofte meldinger om at jeg har inspirerert mange, og det varmer hjerte mitt, fordi det er akkurat det jeg ønkser å gjøre. Flere og flere åpner seg opp til meg med ulike problemer de sliter med, mobbing, selvskading, og at de ikke føler seg bra nok til å oppnå noe og mer. De fleste avslutter meldingen med, håper du forstår meg, eller du forstår nok ikke hvordan det er! Der tar du helt feil!

Hele barneskole tiden og starten av ungdomsskolen min var preget av mobbing. Ikke litt , men mye! Jeg husker engang på barneskolen mamma kjøpte en Diesel jakke til meg, som den tiden kostet flere tusen kroner. Hun gjorde det mest for å unne meg noe fint, da jeg kanskje ikke hadde så mye fint som de andre barna. Jeg var glad da gikk ut av skolebussen, men så hørte jeg masse knising bak meg. Det er så rart at jeg husker det enda så godt! Jakken var litt lang den gikk over knærne, det var en bobble jakke og strammet litt inn på kroppen. Hele skolen dagen fikk jeg gjennomgå, det var iskaldt ute så jeg måtte ha på meg jakken i friminuttene. Lærerene låste klasserommene , så jeg kunne ikke sitte inne. Men det passet jo perfekt for de andre barna, jeg ble dyttet ned en snøhaug og sklei nedover. Alle lo og skrek "pingvin". De mente jeg lignet en pingvin med den jakken og jeg gråt så mye inn i snø haugen og kom meg ikke opp. Jakken var litt stramm som jo gjorde det enda vanskligere å komme seg opp. Jeg prøvde ,men det gikk ikke. Så kom en av guttene fra trinnet over, han sparket meg slik at jeg rullet over. Alle lo enda mer, ingen gjorde noe og det gjorde meg enda tristere. Den dagen kom jeg hjem med opprevet jakke, jeg løy til mamma og sa jeg hadde hengt meg fast på et gjerde. Hun ble lei seg , men jeg rev den oppg med vilje, slik at jeg aldri kunne bruke den igjen. Dette var kun en av tingene jeg opplevde. Det var valentines , og alle fikk kort eller ga hverandre kort i klassen. Jeg fikk ingen! Men derimot synes noen det var morsomt å skrive et kort som liksom var fra meg til den mest populære gutten i klassen. Han klikket helt, og sparket meg i magen. Det var det værste han hadde opplevd , at noen så stygg som meg kunne tro at jeg fikk lov å like han. Jeg skadet meg selv for første gang da jeg var 12 år gammel! 

Starten av ungdomsskolen var verre , noen ganger satt jeg på do og spiste lunsjen min. Den værste kommentarer jeg noen gang fikk, var "Er ikke rart faren din døde så stygg som du er!" Dette er bare noe av det jeg har oppleved gjennom årene. Men da jeg startet på VGS endret det seg. Jeg fikk flere venner og ble mer godtatt. Jeg sleit mye med det jeg hadde gått igjennom tidligere, men noe reddet meg og det var sminke! Idag året 2017 har jeg oppnåd ting jeg har drømmt om hele livet, og enda mer venter. Jeg har blitt utnevnt som Norges mest annerkjente makeupartist, og er en av norges topp skjønnhets influensere. Jobber med store merker som : Ysl, NYX, Urban Decay, Armani, Beautyblender og fler. Jeg har reist verden rundt med jobben min. Jobber fast med kjendiser i Norge, har vært med på og skal gjøre flere tv programmer. Jeg har møtt mange av mine store forbilder i makeup verden. For å nevne noen:  Mario Dedivanovic, Kim Kardashian, Hudabeauty. Jeg har fått manager på anti brand people- hvor du finner noen av de største i Norge, som Sophie Elise, Stian Blipp, Celine Aadgaard. Sist men ikke minst, har jeg nylig skrevet en bok. En makeup bok! I denne boken er en en biografi del, hvor jeg forteller litt mer om min oppvekst, hvordan jeg kom meg ut av alt og hvorfor makeup reddet hverdagen min. Jeg gir deg og deler ALT med deg om mine beste tips til å oppnå suksess og hvordan gjøre det mulig å leve drømmen sin! På 4 år har jeg klart å bygge opp karrieren min. Og jeg lover dere folkes, jeg har så mange prosjekter fremover som er så store som ingen andre i Norge har gjort. 

Dette er fortsatt så uvirkelig! Men ja jeg har blitt forfatter! Det siste halvåret har jeg jobbet dag og natt , det har virkelig ikke vært en dans på roser. Men gøy har det vært! I april ble jeg kontaktet av Juritzen forelag. Lite viste jeg hva det var for noe, men det omhandlet en bok. Jeg dro på møte , noen dager etter var jeg allerde igang. Jeg har nesten jobbet hver eneste dag de siste 6 mndene. Hver dag for jeg spørsmål om makeup og hudpleie. Det å svare så mange mennesker er dessverre vansklig, det samme gjelder ang spørsmålene om sukksess.  så jeg er ekstra glad for at jeg har fått denne muligheten til å dele min kunnskap. Jeg gleder meg til å kunne vise dere enda mer fra boken. Fordi denne boken er virkelig et makeup mekka! Alt fra å velge riktig foundation, til hudpleie, acne hud, voksen hud og contour steg for steg. Ikke nok med det, du  finner flere av norges største kjendiser i boken. Både uten sminke og med. Boken er også oppdatert med sminketeknikker og trender i årene vi er i og fremover.

Jeg håper boken min vil være med på å hjelpe deg, ikke bare til å bli flinkere med makeup og lære nye ting. Men også for deg som trenger inspirasjon, komme deg ut av vansklige tider og ikke minst for deg som ønkser å følge drømmene dine. Fordi alt er mulig! Lite skulle jeg vite da jeg satt på do og spiste lunsj mens tårene trillet, at jeg den dag idag lanserer en bok og alt annet jeg har oppnådd til nå.

19 OKTOBER kommer den for salg :D Jeg skal også ha en bok signering i Oslo samme dag. Nærmere tid og sted kommer jeg tilbake til. 

Om du ikke følger meg på instagram kan du gjøre det HER . På snapchat finner du meg på : DAJANA_88 

18 kommentarer

Natalia

02.10.2017 kl.11:54

Du er virkelig en forbilde! Største drømmen er å bmi en kjent make up artist ❤️

Ane

02.10.2017 kl.12:11

Det er den største klisjeen som finnes, men gud hvor mye det stemmer! Det som ikke dreper deg, gjør deg virkelig sterkere! ❤️ Jeg har selv blitt utsatt for grov mobbing gjennom hele barne- og ungdomsskolen. På VGS roet det seg heldigvis og var rolig frem til et par år siden da jeg opplevde trakasering på arbeidsplassen. Sminke har vært min flukt helt siden jeg var liten, og er fortsatt min flukt når ting blir for vondt. Men jeg er redd for å satse, for jeg tenker alt for mye på hva andre mener. Gratulerer med alt du har oppnådd!

Anonym

02.10.2017 kl.12:33

Dajana, du har bokstavelig talt vært med på å redde livet mitt. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver her. Jeg er selv ganske ny på sminke, spesielt avanserte teknikker. Interessen min for sminke begynte virkelig å vokse i januar/februar, når jeg en gang for alle bestemte meg for å komme meg ut av mitt gamle liv og miljø (rus), for så å legge meg inn på rehab. Du var den første beauty influenceren jeg begynte å følge, og jeg har lært mye av dine tutorials ❤️ Jeg var langt nede før alt dette, levde ekstremt destruktivt uten noen andre fremtidsutsikter enn døden selv. Brukte heroin daglig i en del år bl.a. Det er et under at jeg sitter her idag. Og et nesten enda større under er det at jeg endelig har funnet ut hva jeg vil gjøre med livet mitt: bli makeup artist! Og det kan jeg delvis takke deg for 🙂

Du er en veldig inspirerende person, takk for at du er du ❤️ Gleder meg masse til å lese boken din!

Shira

02.10.2017 kl.13:39

Jeg tenkte på nettopp dette tidligere i dag før jeg så innlegget ditt! Det hendte titt og ofte at jeg og spiste lunsj på do. Mest for at ingen skulle se at jeg åt alene. Jeg opplevde ikke så mye fysisk mobbing, men baksnakking og utestenging. En jente i klassa spredde et stygt rykte om meg, og da fikk jeg klassens verste mobber på nakken. Takk for at du deler dette!

Iselin

02.10.2017 kl.13:46

❤️❤️

Hege

02.10.2017 kl.17:02

Orket ikke lese alt, for det var rett og slett for vondt... Har liksom ikke helt ord, at folk kan oppføre seg sånn... Jeg unner deg SÅÅÅ mye at du har det bedre den dag idag <3 Stå på videre! Varm klem til deg

!!

02.10.2017 kl.18:18

Du er mye penere uten sminke =D

Solveig

02.10.2017 kl.18:21

Fikk en stor klump i halsen. Det er så uvirkelig, men jeg vet det en stor realitet. At barn mobber barn.

Jeg er knust 💔 snakk med barna om hvordan man er med andre, selv om de ser ut til å oppføre seg bra mot andre. Man vet aldri.

02.10.2017 kl.19:27

💗

02.10.2017 kl.20:32

Tenk på mobbere nå da, oser sikkert av sjalusi! Den siste ler alltid best :)

Monica

02.10.2017 kl.23:26

Nå måtte jeg legge igjen en kommentar. Jeg sender deg en klem, nydelige jente ❤️ så fantastisk du er!

Tine

02.10.2017 kl.23:53

Barn (og voksne) kan være så utrolig slemme med hverandre. Helt grusomt at du måtte gjennom dette! Og jeg gremmes over tanken på at dette fortsatt er manges hverdag.

Du er hverrfall sterk og tøff som har kommet deg gjennom alt. Du er utrolig dyktig og lever et liv mange bare kan drømme om, som blant annet inkluderer å leve av noe du både er dritgod til og noe du elsker å gjøre - godt klart! :-)

Du er forresten dritpen uten sminke (OGSÅ)!

Shaima

03.10.2017 kl.07:33

❤️❤️

Linn

03.10.2017 kl.11:24

Flott at du velger å dele dette. Mange kan kjenne seg igjen i det du skriver. Mobbing er forferdelig og kan ødelegge liv. Barn kan være så stygge med andre. Ungdommer og voksne og.Jeg vil veldig gjerne kjøpe boken din. Gleder meg til å lese den 😊

Marisjura

03.10.2017 kl.23:31

Føler med deg på dette! Har selv blitt mobbet.. Det er grusomt! Men mobberne skal ikke få gleden av å ødelegge ens liv. Stå på! Du kan makeup og du er en pen jente :) kan være de var misunnerlige.

Renate

04.10.2017 kl.21:50

Du er fantastisk, Dajana. Det er leit å høre at du ble mobbet da du var yngre. Folk kan virkelig være slemme mot hverandre, jeg har ikke ord. Du er et stort forbilde, og du viser at det er mulig å nå drømmene sine til tross for at livet kan virke håpløst. Det står respekt av det du har fått til. Jeg unner deg alt godt, og håper at alle som føler motgang kan bli inspirert av din historie. Jeg heier på deg. Vi alle bør løfte hverandre opp, for det kan utgjøre en enorm forskjell i hverandres liv.

27.10.2017 kl.03:38

❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentar