hits

Sammen med noen av verdens største youtubere og beauty influensere!

19.06.2017 - 13:00 Én kommentar

Da har jeg endelig fått landet litt. Etter jeg har kommet hjem fra L.A har det gått i ett. Fløy rett til Ålesund da jeg landet, også videre til Ulsteinvik hvor jeg og Sophie Elise hadde sminkekurs og meet and greet. Må bare si at jeg elsker sminke kursene våre. Vi får møtt og pratet med følgerne våre og også får jeg sett steder av Norge jeg aldri hadde sett om det ikke hadde vært for dere <3 Kommer til å dele litt fra kurset vi hadde.

Men når jeg var i L.A så var jeg så heldig at jeg fikk jobbe litt med NYX COSMETICS. Siste dagen vår dro vi til hovedkontoret dems. Hele opplevelsen var unreal! NYX har over 11 millioner følgere og alle de største youtuberne og influenserne har vært der , spilt inn sminkevideor og snappet for NYX. Noe jeg også fikk muligheten til, det sist nevnte! Vi fikk først en tour på hovedkontoret og møtt alle som jobber innenfor NYX. Deretter tok vi over snappen og viste våre favoritt produkter. Litt skummelt da de har flere 100 tusen følgere på snap, jeg selv har mange men ikke i nærheten haha! ( Dajana_88 heter jeg på snap ) Jeg fikk også testet det nye øyeskygge palettet som enda ikke har kommet ut. Må si det var veldig stas. Vi snakket også om samarbeid fremover, noe jeg gleder meg til å dele med dere :D  Etter at vi lekte oss litt med nye produkter tok vi bilder, ikke vanlig bilder men polaroid bilder som fikk henge på deres fame of wall om jeg skal kalle det slik. Det var ihvertfall en stor ære for meg, alle de største beauty folka henger der :D Vi fikk også med oss masse godsaker. Både favoritter og nyheter. Videre dro vi ut på lunsj med hele teamet. Litt mye vin rett før avreise , men det gjorde ingen ting. Flyskrekken ble ihvertfall borte haha! Jeg er så utrolig takknemelig for alle mulighetene jeg får og også at noen tror på meg og mine drømmer. Ikke nok med at dette er jobben min! Jeg lever drømmen min hverdag noe som er den største gaven i livet!

I <3 U NYX 

Jeg fikk med meg fineste Alexandra Joner, som jeg også reiste med.Ps : Det kommer vlogg fra hele turen , så dere får sett enda mer fra hva vi gjorde hos NYX . Du kan finne meg på youtube HER
 

Én kommentar

Alexandra Hoang

20.06.2017 kl.09:11

Dette var så spennende å lese! Gleder meg veldig til å se vloggen, og høre mer fra turen din. Høres som en veldig gøy opplevelse.

Stå på, Dajana <3 Du er kjempeflink, og en ekte girl boss x

Klem, Alexandra Hoang

Skriv en ny kommentar