hits

Dine and wine with the Kardashian's

07.06.2017 - 02:36 Ingen kommentarer

Dagene går alt for fort her nede i L.A . Skulle ønske jeg hadde mer tid. Jeg har det så fint her,  og jeg håper dere mine kjære lesere også har det bra og nyter livet.Nå er jeg på vei ned for å møte Beautyblender pro teamet. Vi skulle egentlig filme idag , men det ble litt endringer på planen. Men uansett så blir det gøy.

Her om dagen var vi i Malibu. Vi måtte ta turen på den verdens kjente restauranten Nobu. Siden både jeg og Alexandra elsker mat - ikke bare elsker, men seriøst ELSKER. Så ble det nesten en 12 retters der. Det er ikke akkurat billig der heller , men verdt hver eneste krone. Hele stedet var fantastisk. Rett ved stranden og ute men med varme lamper og en helt fantastisk stemming. Man kunne høre bølgene mens man satt å spiste. Vi koste oss så sykt mye. Altså jeg har ikke ledd så mye på så lenge. VI ble til og med venner med servitøren vår. Om dere følger meg på Snapchat ( dajana_88 ) fikk dere med nesten alle rettene og stedet. Jeg ble dessverre så oppslukt av stemningen og maten at jeg ikke fikk tatt så mange pro bilder. Men det kommer litt på L.A vloggen min som kommer på youtube ( dajanamakeup)

Om du har hørt om stedet før , så er det ikke rart i. Kim K og hele familien spiser der veldig ofte og det har vært med flere ganger i serien. Når vi kom var det masse paparazzi utenfor. Hvem som var der den dagen vet vi ikke. Men det er et veldig hotspot sted. Så om du ønsker å møte på Kim eller andre kjente er det stedet du absoulut må dra på. Litt vanskelig å få bord , men hvis du booker i god tid eller kjenner noen så får du nok et bord. Nå er det ikke så mange dager igjen av L.A turen vår, de neste dagene står fullt opp med møter og andre spennende ting. 

Har du vært i L.A før ? Let me know <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar