hits

Instagram VS real life

04.06.2017 - 19:54 3 kommentarer

Enda en fantastisk kveld. Altså jeg blir nesten redd av å være her. Jeg har alltid likt L.A godt , men nå er det noe annerledes. Følelsen av å være her , menneske og energien. Følelsen av å passe så godt inn og kunne være seg selv. Mulighetene står rett foran meg på mye av det jeg ønsker og drømmen om. Det gjør meg "redd" fordi jeg ønsker faktisk å flytte hit. Ikke nå , men kanskje engang i fremtiden. Grunnen til at jeg sier det "skremmer" meg er fordi det er et ganske stort valg , men også fordi når jeg føler noe er riktig og mange følelsen sier JA - da har jeg alltid fulgt det. Jeg har også en liten familie som jeg bryr meg uendelig mye om og også en kjæreste. Men vi får se hva fremtiden bringer.

Igår var vi å spiste på Catch LA - maten var helt fantastisk og hele stedet. Igår var det ingen diett for å si det så haha. Som om du skal til L.A anbefaler jeg virkelig å spise her. Men du må booke bord god tid i forkant siden det er et veldig populært sted. Rett ved siden av oss satt Jamie Fox å spiste.

Følger dere meg på snap : Dajana_88 kan dere se mer fra gårsdagen.

Idag skal vi til Santa Monica og kose oss i solen. Bade og ta noen drinker. På kvelden skal vi til Malibu , og jeg kan si jeg gleder meg ganske mye. Vi skal på en ganske kjent restaurant :D

Her er litt bilder fra igår. Altså dere skulle ha trodd jeg elsket å ta bilder. Jeg må alltid tulle litt . Så egentlig ser jeg slik ut , men på Instagram ( Dajanamakeup ) men i virkeligheten blir det litt andre saker haha.

3 kommentarer

Frida Alea

04.06.2017 kl.23:04

Gud så flott du er Dajana! Håper dere koser dere masse, å det ser det ut som dere gjør! :)

Jeg har alltid hatt lyst til å reise til L.A, håper det skjer i framtiden men jeg får bare nyte alle bildebe av vakre deg på snap, instagram og her på bloggen imens ♡♡♡♡

Sender gode tanker og ønsker til dere begge ♡♡♡

Kim

08.06.2017 kl.02:22

Omg! Hvor er buksen/tightsen fra??

Linn

03.10.2017 kl.11:29

Wow. Du ser helt smashing ut 😊

Skriv en ny kommentar