hits

Nå starter det - Sminke kurs med Sophie Elise

03.05.2017 - 14:58 Én kommentar

Det er utrolig hvor fort tiden går,for en stund siden satt jeg og Sophie på sminke rommet mitt og snakket om sminke kurs. Etter mange forespørsel og media omtaler om Sophies sminke , og ikke minst at vi jobber så bra sammen og er trygge på hverandre starter "turneen" vår imorgen!! Vi har allerede fått in en del bookinger og vårt første kurs er for bedriften VITA . Jeg gleder meg så sykt mye, holde kurs er min greie og jeg elsker det. Det blir enda bedre siden jeg gjør det sammen med Sophie, som selv er i overkant interessert i sminke og kan en del. Her kan dere også lese litt hva Sophie selv har skrevet :) TRYKK HER

Jeg for en del spørsmål om kursene fra alle dere fantastiske følgere <3 Så jeg skal besvare det dere lurer på.

1. Er kurset for alle, og hvor kan vi melde oss på ?

- Kurset er i utgangspunktet for bedrifter, skjønnhetssalonger, kjøpesenter og sminke merker. Når vi er booket inn til en bedrift som fks VITA så er det da kun for vita sine ansatte. Men om en salong eller kjøpesenter holder det bestemmer se selv hvordan det skal foregå- så om de arrangerer slik at det er åpnet for andre deltakere å melde seg på via dem er opp til arrangøren. Men selvfølgelig er dette noe som kommer til å bli postet om på forhånd. 

2. Koster kurset noe ?

- her gjelder det samme som svaret ovenfor- det er opp til hvert enkelt sted kurset blir holdt på.

3. Kan vi komme til hvem som helst by ?

- Ja det kan vi , så om det er en bedrift eller salong som ønsker oss til fks Trondheim er det bare å sende en mail

4. Er det bare i oslo ?

Nei, det er absolut ikke bare i Oslo. Vi har allerede blitt booket inn i andre byer. Som mange av dere har sett, kommer vi til Bergen i November =)

5. Hvem kontakter man ?

Uansett forespørsel eller booking, som både gjelder meg og Sophie eller bare meg sendes det mail til :

LOTTE@ANTI.AS - Lotte er da min mananger  

 

Én kommentar

Ayla

03.05.2017 kl.21:19

Nydelig!

Skriv en ny kommentar