hits

Dette er crazy! Brasil

02.05.2017 - 16:56 2 kommentarer

Endelig begynner våre å nærme seg, idag er været så sykt digg! Jeg må sitte inne å jobbe, men det gjør ingen ting på humøret fordi jeg har noe så sykt stort å dele med dere!! Som mange av dere vet så har jeg reiset verden rundt å deltatt på ulike makeup kurs. Som makeupartist er det utrolig viktig at du hele tiden er oppdatert og øker kunnskapen, det er et yrke du aldri stopper å lære. Jo mer jo bedre! Det er spesielt viktig da jeg jobber med mange kjente ansikter og min jobb er ikke bare å få dem til å se bra ut, men også at de følger med på trendene og passer inn med hva personen du jobber med skal. Og også om de har spesielle ønsker på trender eller looker de har sett er det min jobb å vita hva og hvordan.

Jeg har også lovet dere å komme med et innlegg om hva jobben min går ut på og hvordan jeg har kommet hit jeg er idag, og det lover jeg at jeg skal få til snart. Men over til hva jeg skal fortelle dere :D For en liten stund siden ble jeg kontaktet av en bedrift i Danmark, København. De hadde både hørt om meg og fulgt med meg en stund. I anledningen til et masterclass som skal være i København, hvor da en av Brasil mest kjente makeupartist kommer for å holde et masterclass ønsket de å invitere meg som en av æresgjestene. Og ikke nok med det, men også som model for da denne makeupartisten som viser seg å være Alessandro Alcantara - Alcantaramakeup en makeupartist som ihvertfall jeg følger. Å få denne muligheten er helt sykt! Det åpner så sykt mange veier  og vi var også i samtale om et kurs med meg om det blir i Køben eller Brasil det vet man aldri :D Jeg gleder meg så sinnsykt mye, har heller aldri blitt sminket av en så pro makeupartist før så blir spennende å se. Alessandro er nå på jorda rundt reise med sine masterclass og gjort en enorm suksess. Han jobber med bl.a kjendiser i Brasil og også Miss Brasil international.

Dette kurset er også en unik opplevelse , hvor det både er workshop og demo så mulighetene for å lære masse en store. Det går også over 2 dager, og den første dagen er det invitert masse dansk presse, bloggere og makeupartister så det er en perfekt mulighet for å knytte kontakter. Og ikke nok med det, så får du både møte meg og  se meg bli sminket hehe :P Jeg anbefaler virkelig at om du jobber som makeupartist eller ønsker å bli det , så er et slik kurs er noe å investere i. Dere kan også følge meg på snapchat : Dajana_88 siden jeg kommer til å snappe en hel del fra der :D  

Bildene er godkjent til bruk fra alcantara sin instagram

 

 

2 kommentarer

Sol siri

02.05.2017 kl.17:24

Wow så kjekt da dajana..blir gjerne med på sånt får en booster!🎀💖😉trenger ny giv,når kommer info å når kan man kan meld seg på kurset?

Wiiiiii😍🎀💖

Ayla

02.05.2017 kl.18:23

Utrolig artig 😊 virkelig sjalu. Er selv mua men er lagt i hyllen. Driver med et lite prosjekt for å komme tilbake ut i markedet nå. Elsker mua og skal prøve mitt beste for å komme ut i markedet igjen :-)

Skriv en ny kommentar