hits

The look

13.04.2017 - 19:13 4 kommentarer

Denne looken er signatur looken min - altså en look jeg alltid går for om jeg enten har dårlig tid eller ikke føler meg så kreativ.

Brunt , gyldne toner og gull er noe som passer alle og denne looken kan du gå for om du enten skal gifte deg , på fest eller bare vil se litt ekstra fin ut en dag.

Men jeg skal selvfølgelig ikke glemme å kåre vinner av Snapchat konkurransen ( Dajana_88 ) bilde av vinner finner du nederst. Jeg kommer også til å ha flere Giveaways snart :D

Produkter som er brukt på looken

Øyene @anastasiabeverlyhills - single eyeshadows i fargene - blaze , china rose , chocolate og peach sorbet

Eyeliner @toofaced sketch marker i svart

Vippe @hudabeauty i stil Samantha

Bryn @anastasiabeverlyhills brow wiz medium brown

Ansikt

Foundation @tomford waterproof nr 6 sable

Concealer @tartecosmetics shape tape fair , denne bruker jeg til å highlighte områder som under øyne , kinnben , hake , panne og nesen.

Setting powder @lauramercier translucent - slik at sminken min sitte gjennom hele dagen og det er også viktig å sette fast alt du bruker av flytende produkter slik at det ikke beveger seg , blir flekkete og ujevnt utover dagen. Pudderet bruke også får å matte ned områder spesielt t-sonen.

Contour @bobbibrown Chestnut . Denne bruker jeg til å skape en sterkere contour i ansiktet. Påfører under kinnbenet for å fremheve , kjeve parti for å skape en illusjonen av smalere kjeve. Kan også påføres i panne om du ønsker å skape en mer symmetri i ansiktet , spesielt dersom du har et større panne parti.

Bronzer @maccosmetics matte bronz . Varme opp ansiktet og få en solkysset effekt

Highlight @diormakeup nude air luminzer 001- på høydepunkt av kinnben, nese tipp og kan også brukes i øyekrok , brynsben og amorbue.

Blush @diormakeup peach skaper varme og friskhet til ansiktet

Lepper @maccosmetics lip liner double time . For å forme leppene

Lipgloss @diormakeup 339 - jeg personlig er glad i gloss til hverdags sminke eller når jeg har mer fokus eller mørkere øyenskygger.

Sunniva : Tusen takk for fine ord , det betyr utrolig mye for meg at jeg kan motivere og inspirere andre. Ønsker deg masse lykke til på kurset og håper også at produktene kommer til godt nytte :D

Ellers ønsker jeg alle fortsatt en god påske <3

4 kommentarer

Martemeomamma

13.04.2017 kl.19:17

Du er så nydelig:) Gleder meg til den dagen jeg klarer og sminke meg sånn <3 ikke alltid så lett og øve med tre barn i hus, men jeg gir meg ikke:)

Sunniva E.M

14.04.2017 kl.03:04

Wooow! Nå gråter jeg litt her 😍 dette er produkter jeg bare kunne drømt om å kjøpe! Og nå får jeg alle fra godhjerta deg! Tuusen hjertelig masse masse takk!! <3 jeg har virkelig ikke ord! Nå gleder jeg meg litt ekstra for jeg vet der er noen der ute som har tro på meg 😍

Fantastisk!!!

Jeanette

14.04.2017 kl.14:03

Hei. Heter rougen du har brukt her cocktail peach?? Blir veldig glad for svar 😊 Mvh. Jeanette.

Zesa

14.04.2017 kl.23:55

Elsker den looken selv 😊 enkelt og greit. skal prøve ny foundation og tenker den vannfast er nok bra. Hva mener du om det? Er selv mua, men får ikke jobbet så mye med det.

Skriv en ny kommentar