hits

Slik sminker du deg til flyreiser!

07.04.2017 - 20:39 Én kommentar

Nå er jeg i luften og på vei til noe veldig spennende. Som jeg i løpet av helgen kommer til å oppdatere dere på. Reise gir meg så enorm glede, inspirasjon og masse energi. De siste årene har reisene blitt i jobb sammenheng og ikke så mye ferie. Men det er det som må til om man ønsker å leve drømmen. Mange av reisene har vært på 1 dag eller 2, disse dagene går alt i ett som regel. Rett inn på et møte eller eventet man er invitert på. Regner med at alle har opplevd eller opplever at sminken ser helt grusom ut etter flyturen og at huden tørker inn og det sprekker opp. Det har jeg ihvertfall , det er fordi  luften i flyet er mye tørrere. Jeg som har en tørr/ sensitiv hudtype reagerer fortere på tørre omstendigheter. 

Før når jeg la full face glam - altså foundation, concealer ,setting pudder og hele pakken så ble sminken stygg , sprakk opp under øynene og så tørr ut. Det er fordi foundation som regler inneholder (de fleste) pudder- eller talkum .Dette vil gjøre slik at foundation dekker bedre, sitter bedre og matter ned ( om det er den foundation du til daglig ville ha valgt ) - det gjør slik at huden min blir tørrere i luften. De fleste vil se litt freshe ut når man flyr, eller hva ?  

Mine beste tips til reise sminke er :Base - 

Fukt generelt før en makeup er viktig. Elizabeth Arden Miracle Oil har blitt en av mine favoritter og everyday must! Den tilfører fukt som varer 8-12 timer. Og den holder hva den lover. Jeg bruker den hver kveld og våkner på morningen med samme glød og fukt. Den kan brukes alene på kvelden, eller før dagkremen. Så når jeg reiser har denne blitt en selvfølge, som nevnt tilfører den fukt og holder på den i flere timer. Du finner den herConcealer -

Sisley eye concealer. Den koster litt , men er absolutt verdt pengene! Det er den eneste concealer jeg føler passer alle  alder ,hudtyper og ikke tørker under øynene. Den er perfekt for flyreiser fordi den er med på å redusere hevelse og tretthet. Den inneholder ekstrakter fra rødvin ,ginko biloba og arnica som også vil gi en strammende effekt og jevne ut fine linjer. Siden det er en lett farget concealer kan den brukes uten annen sminke . Den vil lysne opp og dempe mørker ringer slik at du ser mer opplagt ut. Jeg kjøper min på Gimle Parfymeri , men du kan også finne den her Dekk - Chanel CC

Jeg har egentlig aldri vært fan av BB cream eller CC cream. Men når jeg fikk prøve denne herligheten fra Chanel forandret jeg mening. Hyaluronsyre gir optimal fuktighet hele dagen ved å holde fukten i huden. Chanel cc inneholder en stor mengde av det,SPF 50 som beskytter mot UVA-UVB stråler. Inneholder også anti- forurensende bestanddeler som hjelper med å bidra til å fjerne urenheter og beskytte hudens naturlige barrierer for å bekjempe frie radikaler som kan føre til tidligere aldring. Den gir et perfekt dekk, og jevner ut huden. Porene blir synlig redusert. Så denne er perfekt når du er ute å reiser pga fuktigheten den tilfører. Jeg kjøpte min på Douglas i Bogstadveien.

 

Setting- Glo-Minerals 

Matte litt ned og sette fast flytende produkter ( som er utrolig viktig for at sminken skal holde seg og ikke flyte rundt ). Grunnen til at jeg liker å bruke dette pudderet er fordi det er mineral - siden pudderet inneholder mineraler og antioksidanter vil det ikke fremheve rynker eller bli tørt. Pudderet "smelter" også inn med hudens ansiktsvarmen.  Jeg bruker fargen Honey light. Du finner pudderet her 

 Mer fukt - Tatcha Luminous dewy skin mist.

Den kan brukes før sminke, på bar hud og også på sminken for å friske den opp. Perfekt å ha med i flyet å spraye jevnlig spesielt om du har en lengre fly tur. Jeg liker den spesielt godt fordi den inneholder masse vitaminer, er beroligende på huden og tilfører mer fuktighet en vanlig face mist som fks MAC. Jeg bestilte min her

Det er også anbefalt å drikke masse vann dagen før og selve dagen du reiser. Håper noen av disse tipsene gjør fly sminken din "lettere".

Nå skal jeg bare slappe av på hotellet og ta en tidlig kveld. Se på litt netflix og sove ut. Imorgen skal jeg ta en tur innom Sephora seff!! Ellers gleder jeg meg til å dele med dere hva jeg gjør her nede og hvor jeg er. 

Én kommentar

Ingrid

08.04.2017 kl.12:10

oi! gode tips :-) flere produkter jeg ikke har testet ut. Veldig fan av Chanel sin gel cream, så må nesten teste ut den BB creamen med hyaleronsyre. Den misten virket jo også super!

Skriv en ny kommentar