hits

She's the baddest!

06.04.2017 - 16:41 2 kommentarer

Først må jeg si gratulerer til meg selv! Haha

Nå har jeg blitt en del av side2 og har min egen skjønnhets del her. Med dette kommer bloggen min til å bli mer seriøs fremover og jeg kommer også til å poste oftere. Noe som egentlig blir ganske deilig uansett min hektiske hverdag. Min jobb og mitt mål er jo å dele mest mulig med dere innenfor skjønnhet.

Mange av dere stiller meg mange spørsmål. Hva jeg egentlig jobber med , hvordan hverdagen min ser ut , og ikke minst hvordan å nå sine drømmer og mål. Jeg elsker å motivere og inspirere andre så til dere som følger meg på snap ( dajana_88 ) vet jeg har lovet et innlegg eller video hvor jeg besvarer alle spørsmålene deres. Nå har jeg muligheten til det! Om et par dager kommer jeg til "åpne" opp for en spørre runde. Så stay tuned!

Idag jobbet jeg med min favoritt person! She is the baddest - Sophie Elise.

Sminket henne klar til et foredrag hun skulle holde. Det jeg digger mest med henne er at hun er åpen for alt innenfor sminke. Men idag kjørte vi på med en Soft peachy glam med rosa shimmer på øynene og full contour med nude lepper. Om dere ikke har fått det med dere så starter jeg og Sophie sminke "turne" rundt i Norge. Vi har allerede blitt booket til i flere byer. Men kommer tilbake til dette. Nå skal jeg pakke og slappe av. Imorgen reiser jeg igjen.

2 kommentarer

Kari

07.04.2017 kl.15:30

For en fin look! hvilke leppeprodukter har du brukt her? Hva heter øyenskyggen?<3

Elina

07.04.2017 kl.15:32

Så fint! du er så flik, gleder meg å følge med videre på bloggen din!<3

Skriv en ny kommentar