hits

Huden din

05.12.2016 - 22:09 2 kommentarer

Som mange av dere som har fulgt meg en stund vet jeg har slitt med dårlig hud. Men nå et år senere kan jeg ikke huske sist huden min ikke så fin ut. Jeg får daglig komplimenter og mange lurer på hva slags behandlinger eller produkter jeg har brukt. Men dette er litt vansklig å svare på fordi det er ikke sikkert det samme fungerer på deg som meg. Du må kanskje ha noen andre type produkter eller behandlinger. Så jeg tenkte i samarbeid med Mojgan og Argus Vital  at vi skulle besvare noen av spørsmålene dere har stillt. Wii se hvor fin huden min er :D men jeg må også takke Spraytanhuset  som altid utfører den beste selvbruningen. Spesiellt nå som vinteren er her er det ekstra fint med litt brunfarge.  

Dette er besvart av dermatologisk kosmetisk sykepleier Mojgan, hun er også den eneste jeg går til når det gjelder alle behandlinger jeg gjør. Hva vi har gjort tidligere og litt mer om Mojgan kan du lese her.

Hva er spesielt viktig å tenke på i forhold til huden nå som det er vinter ?

Styr unna kuldekremer, de virker mot sin hensikt. La huden tørke, ca 10 min etter vask og la kremer få trekke inn i huden før du kaster deg ut i skiløypa. Det beste er å rense huden da du kommer hjem og heller smøre på en solkrem før du tar deg en skitur.

Er det noen spesielle produkter man skal bruke på vinteren og er det noen produkter man helst burde holde seg unna i kulden ?

Kuldekremer gir ikke den beskyttelse man før trodde fordi det avdamping fra huden forsegles på en måte under kremen og da kan det bli mer frostskader. Gode kremer som trekker inn er det beste. Bruk alltid et serum i tillegg til fuktighetskrem. Anbefales serum under fuktightskrem: Et serum inneholder mer aktive ingredienser og høykonsentrerte virkestoffer enn en fuktighetskrem, og skal brukes som et supplement til din daglige hudpleie. Vi anbefaler Dermaceutic sitt innovative C vitamin serum og C bright med sin 10% vitamin C serum fra Zo Medical by zein Obagi. Disse er fantastiske nydelige, trekker fort inn og huden føles stram, vital og fresh.

 I juletider er det mange som opplever at huden kan bli fetere enn normalt og man får mer urenheter og utbrudd.

Hva kommer dette av ?

Er det noe mat man burde bytte ut i juletidene ?

Alt i balanse, det er lov å kose seg, men fråtsing fører sjelden med seg verken god helse eller god hud.Kosthold har ikke (alt) så mye å si for uren hud som man har trodd tidligere, men er man disponert for urenheter og akne vil dårlige pleierutiner med dårligere kosthold, mye sukker, mer alkohol påvirke huden såklart.Tenk også på å få i deg Udo Choice optimale omega blanding av oljene 3-6-9.Det er stort sett hormoner som forårsaker akne i alle aldersgrupper.

Mange opplever de sliter med røde områder generelt. Hva kan dette komme av og hva slags type behandling kan man gjøre for å dempe/fjerne det ?

Røde områder i huden har med ulike årsaker ifb med kappilærer, betennelsestilstander i huden og dette kan behandles med laser: IPL/Jag og Venus Freeze med PEMF teknologien som styrker karveggene og øker vaskulæriteten slik at huden får sterkere kar og flere kappilærer. Da øker sirkulasjonen i huden og avfallsdreneringen kan bli bedre. Rødhet kan skyldes Rosacea, som er en bettennelsestilstand i hårsekkene, synlig sprengte kar fordi overhuden er tynn er et problem i Norden hvor vi er mer utsatte for klimaforskjeller og mange av oss har i flere år styret i hjel huden uten å ta nødvendige pauser eller hensyn. Alt med måte her også. Trenden i dag er å kutte ned på invasive behandlingsmetoder, Vi ønsker å jobbe mer med metabolismen i huden og få denne fabrikken til å gjenopprette naturlige sterke prosesser uten overstimuelring eller overstyring. Vi må bli flinkere til å tolke signaler og behandle huden etter tilstand og ikke bare etter hudtype. Vi vet også at ved å øke tettheten med HA (Hyaluronsyre) i huden så reduserer vi pågående inflamsjoner og styrker immunsystemet i huden.


Time hos Mojgan kan du booke på : 928 46 569 . HUSK Å HILSE FRA MEG OG FÅ 30 % PÅ VALGFRI BEHANDLING . Følg henne også på instagram HER

Argus Vital,  Adresse: Lille Grensen 5, 0159 Oslo

 

 

 

2 kommentarer

Sara Gunnerud

07.12.2016 kl.15:39

Flott tillbud :)

Pernille

07.12.2016 kl.19:07

Hei

Innimellom når jeg tar på pudder, så flasser huden og blir tørr på nesen, og pudderet legger seg stygt og tørt. Flytende foundation kan jeg heller ikke bruke, da huden bare flasser. Noen tips mot dette?:) Skal gifte meg neste år, og er så redd for at det skal skje.

Skriv en ny kommentar