hits

Som makeupartist tenker en lenger enn hva en vanlig bruker av sminke gjør!

02.11.2016 - 14:48 5 kommentarer

Om 3 dager er kurset mitt i Kristiansand . De siste månedene har gått i å planlegge sminke kurset. Ordne goodiebags og styre med lokaler,mat , kurs tema, timeplan og alt annet. Det er mye som ligger bak å sette opp et kurs, spesielt slik jeg ønsker å ha det. Det skal ikke bare være et kurs hvor man sitter å kjeder seg eller ikke lærer noe. Det skal være en opplevelse, tilpasset alle alder og etnisiteter. Bedrifter og sminke elskere. Noe nytt å spennende for hvert kurs og ikke minst lærerikt. Jeg ønsker at deltakere skal ville komme om og om igjen. Og hittil er dere flere som har deltatt på kursene mine. Denne gangen også folk helt fra DANMARK!

Kristiansandavisen kontaktet meg da de fikk høre jeg skulle komme. Noe som betyr enormt for meg :D . Jeg digger intervjuet , hun fikk frem så mye bra og viktige poeng som styrker makeupartist ykre! Jeg fikk mer forståelse for hva sminke er, og gjør samt hele spekteret av skjønnhet, ikke bare sminke.  Som makeupartist tenker en lenger enn hva en vanlig bruker av sminke gjør.  Den siste setningen er så rett. 

Nå er det å gjøre siste forberedelsene før vi reiser avgårde på fredag. Jeg gleder meg sååå sinnsykt mye. Idag fikk jeg hentet outfiten fra Tiger of sweden  og alt er snart i boks.

Fra fine Kristina Andersen. Besøk bloggen hennes her

Om du ikke har booket din plass på kurset kan du gjøre det ved å sende en mail til booking@dajanamakeupclasses.com. Få plasser igjen.

 

5 kommentarer

Anonym

02.11.2016 kl.23:30

Så gøyalt!! Lurerpå om du skal ha noen kurs i Oslo? Virker spennende. Kanskje har du allerede hatt :p

Kamila

04.11.2016 kl.22:20

Hei!

Tar du sminking på bestilling og eventuelt hvor kan man bestille og hva koster det? :-)

Ha en fantastisk helg!

dajanamakeup

21.11.2016 kl.18:19

Kamila: Hei :)
Ja det gjør jeg. Du kan sende meg en mail på Dajana.makeup@hotmail.com

Zesa

08.11.2016 kl.00:40

Utrolig gøy og spennende å se at Mua har kommet lenger nå til dags enn før, som i 2007. Ingen fra mitt skole år har klart seg så bra. Misunnelig og stolt for det. På tide at man vet at sminke er mer enn bare maskara :-) er selv en Mua og gleder meg å høre at du har kommet langt. Skulle ønsket jeg kunne også det.

dajanamakeup

21.11.2016 kl.18:18

Ayla: så utrolig hyggelig å høre Atyla <3 tusen takk. Keep working så får du til akkurat det du ønsker deg . Masse klemmer

Skriv en ny kommentar