hits

Hot contour

12.09.2016 - 10:19 3 kommentarer

Yess da! Hot Makeup har kommet med et contour palette,som faktisk er helt fantastisk. Ihvertfall til en pris av 399 kr!!! Det kommer med 2 korrigerings farger, 2 krem og 4 pudder konsistenser . I tilegg til alt det følger det også med 1 kost med to ulike børste sider.


Slik ser det ut. Det er både et lyst pudder til å sette fast krem konturen og 3 ulike mørke toner til å skygge legge og bronze opp ansiktet. Men la oss snakke om det grønne og lilla produktet. Til de som kjenner til teknikken fargekorrigering   vet nok hva disse skal  brukes til. Men mange av oss vet ikke hvordan vi skal bruke disse eller hva det er. Dere har sikkert sett mange videor på youtube og instagram hvor folk er grønne ,røde og lilla.Det som er viktig når du skal bruke denne teknikken er og vite hvorfor og hvilken farge. Den grønne fargen i palettet nøytraliserer røde toner, som oftes oppstår rundet nesevingen, på toppen av nesen og kinnene. Noen er også rød rundt munnen eller i ytterkant av øyet, her kan den grønne concealer brukes. Den demper ned på det røde, men legg den kunn i området du trenger det, altså hvor du har rødhet. Dette gjøres før foudantion og andre sminke produkter. Men etter en fuktighetskrem. Lilla fargen demper ned og nøytraliserer gule toner i ansiktet. Det kan være på høyde punkte av kinnen , under øyet på siden og rundt munnviken. Samme teknikk her , altså før foundation. Under kan dere også se en video på hvordan jeg bruker palettet og mange andre gode tips når du skal gjøre krem contour :D Palettet finner dere her 
 


 

 
 

3 kommentarer

Susanna

12.09.2016 kl.17:23

Å vilken fin makeup :)

dajanamakeup

12.09.2016 kl.20:36

Susanna: tusen takk <3

Linn

14.09.2016 kl.00:00

Helt nydelig sminket. Jeg får flekker og ujevne punkter i ansiktet. Har du noen gode tips til det? Ser så skitten og flekkete ut.

Skriv en ny kommentar