hits

Med denne blir livet ditt enklere

16.08.2016 - 15:26 2 kommentarer

Lancôme, Grandiôse Liner

325 Kr.
Denne herligheten skal gjøre det så mye lettere for deg og påføre eyeliner. Om det er til hverdags eller fest så skal denne unike eyeliner kosten gjøre deg til en pro!  Mange vet hvor vansklig det kan være å påføre en perfekt liner. Du prøver å stille inn hånda riktig, den vrir og vrenger på seg. Du bytter kost, tynn , tykk , spiss og rett. Men nå slipper du alt dette. Med dens 35 graders bøyefunksjon, kan du klikke deg til hvilken side som passer deg best. Den er super smooth i kosistensen og påføres lett. Den kan kjøpes her.

Grandiose Mascara 

 

295 Kr.

Denne mascaraen holder virkelig det den lover. Den separer vipper og gir full volum. Det gjør det enkelt med kosten å nå inn til vippene fra rot til spiss. Nedenfor finner dere en video hvordan jeg gjør med klar med produktene. Men la oss ikke glemme forpakningen, den er så elegant. Rosen har gi gitt full 3D effekt på. Lancome kan det å levere. Den kan kjøpes her.
 

 

 

 

 

 

 

XOXO DAJANA 

2 kommentarer

Janne

27.08.2016 kl.19:35

Hei vakre deg.

Hatt lyst til å sende deg et spørsmål en stund.

I ung alder slet jeg ekstremt med uren hud.

Nå sitter jeg her, 30 år, med akne are i hele ansiktet.

Huden min er ekstrem fet. Har prøvd det meste av sminke og hudpleie produkter etter min lommebok uten noe hell. Kan ikke gå ut av døren uten å føle meg direkte stygg.

Nå bruker jeg clarins mot fet hud morgen og kveld og maske annen hver dag. Jeg bruker smash boks primer før jeg legger ett tynt lag foundation air liquid fra dior. Men etter 5 min så renner sminken av.

Så da er der bare å vaske det hele av igjen og gå uten sminke. Har du noen tips til meg? Er så fryktelig lei av at ingen ting virker. Har gått på obagi kurer og tatt green peel men uten noe forbedring på det elr.

Vært hos hudlege, han mente at med laser og filler ville arrene gå vekk, men igjen det har jeg ikke råd til for øyeblikket.

Noen tips til hvordan jeg kan sjule arr? Har masse nedover kinnene, kjeven og halsen ser helt forferdelig fært ut.

Ha en fortsatt fin kveld, du er helt vanvittig flink <3

dajanamakeup

28.08.2016 kl.12:08

Janne:

Hei Janne <3 Send meg en mail på dajana.makeup@hotmail.com så kan jeg hjelpe deg der :)

Skriv en ny kommentar