hits

Photoshoot makeup

12.08.2016 - 14:54 Ingen kommentarer

Helluuu alle sammen! For en fantastisk dag, altså ikke været men selve dagen. Idag skal jeg noe veldig gøy og gleder meg masse :D Jeg kan ikke si noe til dere enda, men det kommer snart.

Men tilbake til dagens tema Foto makeup . For en liten stund siden gjorde jeg en shoot med fineste Lene Alexandra Øien og flinkeste Robert Lundell . Det var en super dag og vi hadde det så utrolig gøy, det er så viktig når man jobber sammen. Ler alltid like mye med Lene og snappen hennes får sin egen historie haha. Så til neste gang folkes må dere følge med ( LALIFESTYLE på snap ). Har du ikke meg på snapp finner du meg på ( Dajana_88 ) Om dere er interessert i sunnt kosthold og trening må dere bare følge henne. Hun deler mange gode tips der :) 

Dagen startet ganske tidlig. Når man jobber med photoshoot sminke er det noen forhåndsregler man burde ta. Jo bedre makeupen er jo mindre jobb får fotografen. Tema burde du også vite på forhånd. Slik kan du planlegge makeupen bedre og bruke mindre tid selve dagen. Noen har også moodboard å vise frem til, der kan du lett finne inspirasjon og også da vite hva de er ute etter. Det er også veldig viktig å ha god dialog med de du skal gjøre jobben med. Skal fks bildene være i svar/hvitt eller fargefoto. Fordi det er nemmelig ikke alt sminke som ser like bra ut i svart/hvitt som med farge. Her kommer et par punkter dere burde tenke på før / under photoshooten.

  • Om det er flere looker dere skal sminke bør du starte med det naturlige først.
  • På hud sminken må alle merker og urenheter være godt dekket. Selvfølgelig klarer ikke makeup å trylle vekk alt, men husk ved bra lyssetting og kamera er det mye som ikke blir like synlig. Husk å sminke godt inn til hårfestet, ørene og halsen. Noen ganger kreves det også at bryst partiet sminkes. Ved bruk av pudder husk å jobb det godt inn. Jeg pleier å ta et test bilde med blits får å se at det har trukket seg inn og det ikke blir hvite flekker som noen pudder kan gi utslag på ( dette spesillet i ulike lyssettinger ) . Lysne omårdene under øynene og lek med contour. Men vær forsiktig og ikke får mye av det gode. BLED BLEND BLEND, det skal ikke være noen harde overganer på rouge eller andre skygger.
  • Blanke partier må alltid pudres. Panne,nese og hake er det viktigste fordi på bilder kan det fort se svett og alt for shiny ut.
  • Øynene. Om det ikke er et spesiellt tema eller om du har fått beskjed om noe. Gå for matte jordfarger , dette kler de fleste og passer perfekt til en "enkel" photoshoot om det skal være fokus på alt annet enn sminken. Her også er det viktig med symmetri på skyggene og mascara godt inn til vippe roten. Løs vipper gir det lille ekstra og får øynene mer frem. Det er fint med en liner som markerer øynene enda mer, men ikke behov for en cat eyeliner ( om det ikke passer til tema) . Bruk heller en eye pecil og legg langs vippe kanten.
  • Brynene kan markere og fylle inn med skygge. Påfør en brynsgele slik at de holder seg på plass og ser velstelte ut 
  • Leppene burde du forberede med en lett leppe peeling , dette fjerner eventuelt tørre partier og gjør det lettere å jobbe med lipliner og leppestift. 
  • Under opptak må du følge godt med. Gjerne ta en titt på et av bildene fotograften tar da kan du fort se om det er noe du må endre på. Ha alltid utstyr i nærheten om det er noe som må endres ellers fylles på av.

Jeg nevnte jo svart/hvitt foto. Enkle tips til dette 

  • Her kan du leke mer med contour. Følg ansiktets benstruktur og duse harde overganger godt.
  • Rouge er ikke et must, men heller velg en lys rouge enn en mørk. 
  • Matte skygger på øynene og da spesiellt fint med burgunder toner. Shimmer skygger kan fort se ut som lyse toner og legg gjerne litt hvitt i øyekroken, dette får øynene til å virke større. Fine Lene <3 Flere bilder kan du finne på bloggen hennes HER . Følg henne også på instagram HER 

Før vi la pudder på var sminken slik.

Produkt liste 

Ansikt 

"Primer" Serum paradoxe. Finner du her 

Foundation stick Tom Ford Bisque finnes kun på gimleparfymeri 

Concealer Sisley nr 1

Setting pudder Laura Mercier translucent. Finner du her 

Rouge Mac Fleur power. Finner du her

Matt solpudder Beached bronzer Urban Decay. Finner du her

Contour The Balm dark nuit. Finner du her

Øyne:

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance - Tempra, Raw Sienna og Cyprus umber. Finner du her

Eyeliner Mac-Teddy. Finner du her

Vipper Ardell 110. Finner du her

Bryn Anastasia Beverly Hills brow wiz medium brown. Finner du her

Lepper :

Makiash Shimmering nectar. Finne du her

​​
 

Love Dajana <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar