hits

Bronx

02.08.2016 - 12:29 Én kommentar

God morgen <3 Åååå jeg skjønner ikke hva som skjer i det siste, men jeg sover så lenge. Før våknet jeg alltid 8 tiden senest 9, men nå til 11-12 tiden. Kanskje kroppen er i ferie modus ? Haha i dont know. Eller så er det fordi jeg sitter opp til 02 på natten og jobber? Men nei det gjorde jeg før også, så vi går får det første. Kroppen er i ferie modus :P Men har dere hørt om Bronx colors ? Det er et super trendy sminke merke som er inspirert fra Bronx distriktet i New York . Mennesker med ulike bakgrunner , hjemmet til musikere og artister . Opprinnelsen til hip- hop , graffiti og breakdance. Et fargerikt område og urban livsstil. Ble disse herlighetene skapt. Det er Cruelty Free- altså ikke testet på dyr. Forpakningen er super fresh og hele merket minner meg om JLO. Det er det første jeg tenkte på når jeg så det, uten at jeg kjennte til bakgrunnen at det var inspirert fra Bronx. Så good job done med det! :D Merket er veldig rimelig og god kvalitet på det. Nå har jeg testet ut contour palettene og matt lip tint.


 

De kommer i 4 ulike toner så de passer til alle hudtoner. De er kremete og veldig lette i konsistensen. Med svampe børsten dems gjør det jobben enda enklere. 

Her kan dere se videon min på hvordan jeg bruker contour kittet ( trykk HER


 Matte Lip Tinten var helt fantastisk. Den var utrolig lett og tørket fort, men den ble ikke får tørr. Den kommer i mange ulike farger. Men den jeg har på bilde er i fargen BLOSSOM

Bronx colors finnes kun på Makestyle.no . Det finnes også flere produkter inkl sminke for menn :D Så sjekk ut og finn din favoritt. Trykk HER til direkte link. 

  


 


 

 

Én kommentar

Cecilie

02.08.2016 kl.13:00

Dette så superkult ut! Måtte sjekke ut med en gang, og digget de matte lip tint leppestiflene<3

Skriv en ny kommentar