hits

Perfect base!

27.04.2016 - 20:33 Én kommentar

Hvor viktig er det med en god base før vi legger foundation? Jo det er super viktig!! Jeg mener det er noe av det viktigste for å få en perfekt hud sminke. Jeg ser ihvertfall stor forskjell når jeg forbereder huden min godt før makeup og når jeg ikke gjør det. Dette gjelder uansett hudtype, spesielt viktig for de som har tørr eller fet hud.  

Denne herligheten fra Beauté Pacifique Serum paradoxe har jeg blitt helt avhengig av. Det er et serum som innholder 2 aktive ingredienser , Reservatrol og Procyanidin som kommer fra vindruer i Andesfjellene. Dette bekjemper huden mot frie radkaler, og har en anti-age effekt. Den er veldig drøy så 1 - 2 dråpe holder før du legger makeup. 


Den tilfører masse fukt , reduserer synligheten av porer og er talgregulerende som gjør at den også passer perfekt til fet hud. Innholder a-vitaminer som gir en oppstrammende effekt umiddelbart! LOVE IT! 


 

Et lite tips for å få en flawless og et airbrush utrykk av hud sminken er å påføre foundation med en fuktig beauty blender  som du finner her . Helt til slutt legger du en dråpe av serum paradoxe  på beauty blenderen og dytter den forsktig på hele ansiktet. Men bruk da kun 1 dråpe før foundation. Har du en veldig tørr hud kan du helt fint legge et ekstra dråpe i foundation.
Serumet finner du her XOXO Dajanamakeup

følg meg på instagram her 

 

 

 

 

Én kommentar

lisarorvik

27.04.2016 kl.20:38

Takk for tipset fine deg :)

Skriv en ny kommentar