hits

Glow and curls for spring

21.04.2016 - 19:51 5 kommentarer

Nå nærmer våren seg og da er det perfekt for å endre litt i sminkerutinene sine. Uansett om jeg liker contouring og heavy sminke, så er det deilig når sommerværet kommer å dempe ned litt. Denne looken jeg lagde er perfekt for enhver anledning og er full av glød. Glød og strobing er jo også en av vårens store sminke trender. Kanskje litt lettere å utføre om man føler man ikke mestrer contouring. Krøller er alltid hot og ikke så vansklig å gjøre selv. Med riktig bruk av produkt og utstyr klarer alle det. Her kommer en liten sneak peak på denne glowy sminke looken.

Slik gjorde jeg :

På huden har jeg brukt glo minerals luxe foundation, nok til å jevne ut huden ikke et tykt lag for å dekke. På kinnben, neseben og overleppe la jeg på med Acorelle glittering oil som er helt fantastisk og gir en super fin glød. Det er en økologisk tørrolje med shimmer, den forgyller huden uten at den blir fet og oljete. Det som er fint med den er at du kan bruke den i ansiktet , på kroppen og i håret. Sammen med en foundation smelter dette perfekt sammen og etterlater huden med masse glød. Under kinnben la vi lett med glo minerals contour powder i fargen contour 2 for å fremheve kinnben. Det som er fint med glo minerals sitt contouring palette er at det er mineral sminke så det smelter bedre inn og får en mer naturlig finish. Under øynene brukte jeg nilsen jord duo concealer  for å lysne opp området . Jeg mener dette er et must ihvertfall til kveldssminke. Du ser mer opplagt ut og øynene kommer mer frem. Om du vil dekke mørke ringer, bruk en concealer som demper fargetonen får du påfører en highlight. Vi avsluttet med en blush fra makeup revolution suger and spice.


På øyene brukte jeg skygger fra death by chocolate  i fargen White light som base, det er utrolig viktig at du påfører en base før bruk av øyenskygger , da unngår du at det striper seg. Skyggen jobber seg lettere ut på lokket og pigmentene fra andre øyenskygger kommer også sterkere frem. Deretter la jeg fargen fool´s gold over hele lokket og duset det helt opp til brynet. For å få litt dybde på øyelokket la jeg one more bar i globalen og blandet alt sammen godt. Husk blending er utrolig viktig, resultatet blir så mye finere. Dette palette er ganske likt too faced chocolate bar, og overraskende bra til å være et rimeligere merke. Under øynene brukte jeg kun fool´s gold og ingen maskara. Vippe oppe brukte jeg Artdeco mascara som gir en fin fylde og lengde på vippene, men for å få litt mer ut av looken la vi på et par løs vipper. Brynene fylte vi inn med Billion dollars brows i fargen universal billion. På leppene avsluttet vi med artdeco lip booster i fargen pink. 

Hele sminke looken og hvordan jeg lagde disse krøllene med MAST -Vol. 1 curler for du snart se på video. Så følg med meg videre og Makestyle her . Du finner også alle produktene jeg har brukt på Makestyle sin nettside her

 

 

5 kommentarer

Fhibra

22.04.2016 kl.00:19

Wow 😍😍😍

Annika Sæthre

22.04.2016 kl.02:26

Kjempe fin naturlig sminke :) så dette også på Facebook. Og veldig nydelig stylet hår ❤️ Venter på videoen

Sima geverk

22.04.2016 kl.14:45

Du er så flink!! 😱😱❤️

Kathrine Andreassen

25.04.2016 kl.20:30

Elsker denne looken, skikkelig sommerfresh :-)

Solveig Gavin

25.04.2016 kl.21:07

Jeg prøver på nytt igjen:

Så lekkert! Du er altså så flink. ❤

Skriv en ny kommentar