hits

Freshe lepper på 1 2 3

10.04.2016 - 18:09 4 kommentarer

God Søndag alle sammen <3

Idag har jeg brukt tiden på å pleie meg selv. Rens , ansiktsmaske og leppepleie. Lepper er noe veldig mange glemmer å pleie. Det er ihvertfall veldig viktig for meg som bruker mye produkt på leppene. Når vi fjerner sminken er det også mange som bare sveiper over leppene med sminkefjerneren dette er veldig ofte ikke nok, da det kan ligge masse rester igjen. Men også for de som ikke bruker noe på leppene, trenger de oftest mer pleie enn bare leppomade. Jeg gjør dette 2-3 ganger i uken som gjør at leppene mine  holde seg fuktigere og mindre tørre i lengere perioder, enn det de gjorde før jeg startet med leppeskrubb.

Slik gjør du det :

Før:


Før du starter med peelingen rens av leppeprodukt. 

Deretter påfører du leppeskrubben på tørre lepper og skrubb forsiktig. Husk også å skrubbe kantene og munnvikene godt. Skrubben fjerner død hud, øker blodsirkulasjonen slik at leppene blir mer fydligere og for frem mer av den naturlige fargen vår. Dette er perfekt å gjøre før du bruker matte leppestifter slik at de legger seg penere.Tørk av med en kleenex. Du kan også bruke vanlig tørkepapir , men jeg liker kleenex da det er mer skånsomt fordi leppene kan bli litt sensitive etter peelingen.

 

Jeg elsker denne herligheten fra By Sara Happ i vanilla bean. Den finner du her 

 

Etter peelingen så påfører du en beskyttende balm. Denne balmen er også fra by Sara Happ . Den gir en utrolig god fukt som ikke er klebrig eller glossi. Innholder sweet almond, jojoba og macadamia mutter oljer. Den finner du her 


 

Forpakningene er kjempe søte og de lukter veldig godt.

Husk å følge meg på instagram her  og snapchat : Dajana_88

XOXO Dajanamakeup

  
 

4 kommentarer

Malin hemer

10.04.2016 kl.18:20

Kjempe gode tips, merker selv både hud og lepper trenger pleie. Kan du skrive litt om ansiktspleie alt fra skrubb osv og hvilke produkter du anbefaler ? Vet ikke helt hvordan produkter å hva jeg burde bruke :)

Maria Iselin

10.04.2016 kl.18:24

Veldig godt tips, og du har jo sååå utrolig fine lepper også!<3

Kathrine Andreas

10.04.2016 kl.20:23

Du har så mange gode tips og kjekke anbefalinger :-) me like!

Linnea

10.04.2016 kl.23:17

Kjenner du flere som er flink med sminke og hår? Trenger det til bryllupet mitt! Kan jeg i såfall få noen navn som jeg kan Kontakte? Hadde vært veeeeldig glad

Skriv en ny kommentar