hits

En liten fugl hvisket meg i øret! Bransjen og sjalusi

02.04.2016 - 20:35 14 kommentarer

Først vil jeg starte med og si at det er så utrolig gøy at bloggen min for så mye posetivt bare etter noen dager blogging. Jeg føler dette er et sted jeg kan dele mer med dere. Besvare alle spørsmål jeg mottar daglig på facebook,instagram og mail. Jeg prøvde en periode og svare hver enkelt men det var umulig. Dette var jo også noen av grunnene til at jeg startet med bloggen. Privat kurs og festsminke har jeg fullbooket hele denne måneden, og det er så uvirkelig at jeg lever av min drøm. Jeg må takke alle som tror på meg, støtter meg og ser meg <3 tusen takk

Men over til noe annet. Det er ikke ofte jeg uttaler meg eller har et behov for å forsvare meg, men noen ganger blir man lei! Bransjen i Norge er liten, det gjelder egentlig alle typer bransjer, men i mitt tilfelle så er det jo skjønnhetsbransjen. Det er ikke mange av oss og vi kjemper for det samme. Noen er godt etablert, skapt seg et navn, mens andre jobber hardt og står på for å komme seg på top! Slik er det, man jobber ikke hardt for å ikke komme noen sted right ? Jeg støtter og har altid støttet folk, jeg tror på andres drømmer og pusher mine venner. Noen ganger kan jeg midt på natten sende en melding med en ide, ikke for meg selv men for dem! Selvfølgelig kan jeg finnes sjalu på andre, vi alle mennesker er det. Men jeg har ikke av sjalusi snakket ned og funnet opp saker slik at andre skal tenke negativ om personen og at han / hun ikke skal lykkes med sitt. Jeg har den siste tiden, siste året hørt utallige ganger at andre personer har snakket ned om meg, folk som ikke kjenner meg personlig. Dette har også vært godt vokse mennesker! Ikke om meg direkte som person, men jobben min, yrket mitt, instagramen min. Helt latterlig. En liten fugl hvisket meg i øret... ja det var din venn! En åpen munn lukker seg aldri :) Jeg har valgt å ikke fokusere på disse menneskene og gjort mitt eget, derfor jeg altid er et skritt forann dem :)  Ja ærlig sagt! Når du velger å henge deg opp i folk og hva de gjør, å du fokusere på dem , glemmer du deg selv. Når du glemmer deg selv, mister du fokus og veien til ditt mål. Konkurranse er det i oss alle, og noen ganger det det sunt og godt med konkurranse, men dette for meg blir mer mobbing! Mitt talent, min kunnskap og yrke ja det er sårbart. Noen sier det er et tegn på suksess, når du for haters! Men disse menneskene skulle ikke vært under den katogorien. Det er nok mange som ikke tror jeg har den såkalte faglige kunnskapen, men jeg kan faget mitt veldig godt, mer en kanskje veldig mange andre. Og jeg velger selv hvor jeg vil dele det, i dette tilfellet på mine kurs. Men som sagt mitt fokus er fremover, mine drømmer og mål utfylles hverdag. Jeg har store prosjekter pågang i London, Dubai og andre steder i verden dette året :D Men jeg måtte bare få ut alt dette, og jeg også håper det blir en slutt på det. Den som ler sist ler best ;) 

 

XOXO dajanamakeup
 

 

 

 

14 kommentarer

Beauty by Hermine

02.04.2016 kl.20:47

Herregud Dajana! Du er jo kjempe flink og dyktig. Regner med det er derfor folk snakker. Du er en stor insperasjon og forbilde for mange der ute, inkludert meg selv. Stå på og jobb hardt! Du er kjempe talented. Ikke bry deg om andre. Vi jenter må slutte å snakke og heller backe hverandre opp ;)!

dajanamakeup

05.04.2016 kl.21:28

Beauty by Hermine:

tusen takk <3 jeg følger med på deg, du er kjempe flink. Stå på :*

Maiken E Hæg

02.04.2016 kl.21:12

Fin blogg! Følger med på insta! Deltar med dette i din giveawaykonkurranse!

Tiril Rindstad

02.04.2016 kl.21:37

Du er en stor inspirasjon for MANGE! Alltid husk på det når andres sjalusi prøver å ødelegge for deg og din drøm og karriere :) du har fulgt din drøm, og du inspirerer andre til å gjøre det samme. Det syns jeg er kjempebra :)

dajanamakeup

05.04.2016 kl.21:27

Tiril Rindstad:

tusen takk :D <3 godt å gøre :*

Sara

02.04.2016 kl.22:49

De er baktalere, de står jo trossalt bak deg og du forran! Du er seriøst best, fortsett fortsett fortsett!!!!

dajanamakeup

05.04.2016 kl.21:27

Sara:

takk kjære <3

Kristin

03.04.2016 kl.01:12

Må bare si at du er utrolig pen, og sminken din er seriøst goals 😍 gleder med til å følge med videre på bloggen 🙆

dajanamakeup

05.04.2016 kl.21:27

Kristin:

tusen takk :* <3

Ayse

03.04.2016 kl.02:20

Flink med blogg, og utrolig stor inspirasjon for andre. For veldig mye nytte ut av bloggen din, har allerede bestilt Laura Mercier sitt setting pudder og Hudabeauty sine vipper, takket være deg. Deltar også i giveaway konkurransen!

dajanamakeup

05.04.2016 kl.21:26

Ayse:

Tusen takk <3 Så gøy, gjerne tagg meg på instagram med vippene :)

Olinavikre

03.04.2016 kl.11:25

Dette er min kommentar fra giweawayen:)

Du har en kjempebra blogg, og jeg er veldig glad for at du gidder å skrive på den! Den er til mye inspirasjon!

Smurfine

06.04.2016 kl.15:00

Du har bestandig jobbet hardt for å nå dine mål og drømmer. Respekt!! Du er deg selv hele veien, og du støtter samtidig opp de rundt deg! I bransjen er det dessverre en del sjalusi og stygge kommentarer....men dette fikser du! Du vet selv hva som er sant, så kost det av deg....og fortsett som du gjør! Stolt av deg 😘

dajanamakeup

06.04.2016 kl.19:55

Smurfine: ?????? wow tusen takk det var utrolig hyggelig å høre ??????

Skriv en ny kommentar